Perspective

Prima data când Mr. G l-a ridicat de pe pat pe Gulie s-a opintit fix cu atâta forta cu cata e necesara ca sa o ridice pe Bulbuc. Gulie avea 3,2 kg, Bulbuc are 10. Il cauta apoi sa-l prindă in zborul sau înspre tavan.
Ii schimba tot Mr. G scutecul la un moment dat. Si, cand sa-i traga pantalonii, da sa-l pună in picioare ca sa il imbrace. Ca doar cu Bulbuc asa facem.
Prima data când i-am avut pe amândoi in brate, la cateva ore dupa cezariana, ea mi s-a părut brusc foarte mare la trup. Încă mi se pare când ii vad unul lângă altul. Dar când o vad alergând super ocupata prin casa e doar prichinduta mea căreia ii cumparam încă haine de la raionul 18l. (Nu sufera de nimic, doar asa e ea mai mititica.)
Zilele trecute eram cu Gulie in brate si voiam sa îmi fac o cafea. Primul impuls a fost sa il pun in fund pe blatul din bucătărie ca doar asa fac si cu Bulbuc când nu vrea sa se dea jos din bratele mele.

B are aproximativ vârsta mea, o fetita de 3 ani si una de o luna si cateva zile. In plus, B are si cancer la sân, face chimioterapie din perioada sarcinii, urmează sa fie operata si sa isi piarda mobilitatea in bratul drept. Probabil si-o va recupera partial dupa lungi sedinte de fizioterapie. B nu a putut sa isi alapteze nicio clipa a doua născută.
Intr-o discutie cu sotul ei, ii spuneam ca ma simt tare rau dupa cezariana pentru ca nu o pot ridica pe Bulbuc in brate. De cum mi-au iesit cuvintele pe gura mi-am dat seama de absurditatea lor.

Publicitate

3 gânduri despre „Perspective

  1. brrr, uite, astea probleme. Uneori pierduta in vria vietii uit sa apreciez de fiecare minunata clipa din viata mea.

  2. Și o să tot ai ocazia să te împaci cu ideea sau cu ideile care încă te frământă. Ia totul ca pe o noutate, deși intuiesc destul de bine că deja faci asta. Fiecare clipă e o nouă experiență. Provocările nu îți sunt străine deloc. Iar puterea și determinarea sunt atu-urile tale, Mirona. Nu te ”cunosc”, dar te cunosc! Nu e simplu, însă nici nu avea cum să fie. Totul e să nu te lași doborâtă de propria gândire, care poate oscila din diverse motive, de la oboseală la fireasca depresie post-cezariană. Eu continui să mă minunez de curajul tău și să te admir sincer. Și cu drag!

  3. Draga mea, faci față minunat, cred asta sincer și mai cred că esti rezistentă, puternică și motivată de… iubire!
    Nu pot să asimilez acum comparația, ultima 😦 Nu am nici texte nici cuvinte.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.