Sunt un cartof de canapea

Adica o leguma. Dar couch potato in engleza suna mai bine.
Saptamana asta am stat pe canapei si m-am plictisit. Cam asta a fost principala mea activitate. Am iesit si pe afara de nevoie sau de voie, dar in principal am fost leguma.
Cireasa de pe tort in ale legumelor a fost luni dimineata cand ne-am dus la pediatru doar ca sa constatam ca programarea era pentru marti.
OK, ca sa fiu sincera, am mai facut una alta prin casa, dar nimic intelectual. Am restante mari la blogging, sper sa mă mobilizez usor, usor. Ca plodul cel nou pare dispus sa mă lase.
De data asta am nimerit un model diferit de copil care chiar îmi permite sa fiu o cucula pe canapei. Adica încă nu am avut parte de urlete cu orele in toiul noptii. Sper sa nici nu avem.
Ba mai mult, aparent copilul asta nu are nevoie de o saltea umana ca sa doarma. Sau ca sa stea degeaba. Perna de alaptat sau canapeaua par saltele la fel de bune pentru el.
Aseară am avut un pic de party ca baietul a dormit ca purcelul ziua si nu isi făcuse orele regulamentare de stat treaz. Asa ca a recuperat de la 00.30 la 03.20. Pe cale de consecinta acum ii numaram orele de veghe si avem drept scop sa facă 7 pana diseară la 9.
Sa nu uit – nu sunt doar cartof de canapea, ci si producator aitorizat de lapte. Trebuie sa fac niste poze pentru posteritate (a mea, nu a voastră 😁). Copiii par multumiti cu productia locala.
Cam atât am avut de raportat. Acum ma duc sa fac matanii sa nu mi se schimbe copilul neurlator. Si sa scriu ceva pentru DEB…

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.