Din avantajele reintoarcerii la birou

Repede si scurt, ca-s la birou, bineinteles. 😀

Primul, direct observabil, reusesc sa scriu pe blog. Nu imi ia mult, dar totusi nu ma spuneti sefului. Oricum, de obicei imi folosesc pauza de masa pentru astfel de activitati ilicite. Faza e ca acasa cu bebele in jur, incepeam cate o postare si o intrerupeam de 10 ori si undeva pe parcurs uitam si cce am vrut sa scriu.

Apoi, pot sa ma duc unde merge imparatul pe jos, adica la buda, fara babyphone dupa mine, fara temerea ca s-o trezi ploada din vreun cosmar sau chiar fara ea, ca uneori cand era agitata rau si eu in nevoie mare o puneam in bouncer si o plantam in fata usii deschise. Ca sa se obisnuiasca de mica cu greul.

Mi-am adus aminte ca nu trebuie sa mananc in 10 minute, nemestecat si fara sa ma intereseze exact ce am in farfurie. Ca acasa cam asa faceam in primele luni si apoi am ramas cu obiceiul asta prost. Acum, chiar daca teoretic am doar vreo 15 minute la dispozitie din pauza mea de masa (restul le folosesc in scopul productiei de lapte), mananc in fata calculatorului in timp ce scriu cu o mana vreun email si tot ingurgitez mai calm si asezat.

Discutii cu adultii despre chestii adulte. Ca ai mei colegi nu au plozi si putin le pasa de pampersi, alaptat, crese etc. Asa ca subiectele astea nu prea sunt abordate. Din foarte mare fericire pentru mine!

Apuc sa incep si sa termin ceva intr-un interval de timp onorabil. Nu-mi 3 ore sa scriu un email, nici inca 5 ca sa platesc 3 facturi.

Cafeaua! Cafeaua! Cafeaua! Buna rau si am timp sa o beau in liniste, nu in timp ce cu o mana tin copila la tzatza si cu alta fac liste cu ce as avea sa fac, dar nu am timp sa fac.

Cam gata, ca mi s-a terminat pauza de pranz pe azi.

Un gând despre „Din avantajele reintoarcerii la birou

Comentezi?!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.