Descoperiri uluitoare

Stolul de pitici cercetetori britanici din capul meu a facut niste descoperiri uluitoare zilele astea. O sa incerc sa le insirui in continuare, cu scuzele de rigoare pentru eventualele greseli, dar scriu doar cu mana stanga. Ah, am primit permisiunea sa trec la dreapta…

Asadar, nu inteleg cum am putut sa irosesc atata timp din viata mea! De cand Bulbuc a iesit la lumina, am constatat ca 5 minute sunt suficiente pentru un dus, in loc de 20, 30 chiar si ca nu am nevoie de baie in cada. Mai mult, de ce as sta 1 ora la masa ca sa mananc cand se poate rezolva cazul in 10 minute? Va dati seama cat timp am irosit pana la 32 de ani?!

Habemus perineu! 32  de ani abia am stiut de existenta lui, in ultima luna mi-am dat seama ca el chiar exista si nu e o gluma. Noroc cu piticii cercetatori britanci ca altfel, duamnii feri, acuzam medicii de conspiratie si minciuna generalizata.

Pot sa tastez si numai cu o mana. Da, stiu, „s-a obisnuit prost copilul in brate”. Ete, na, copilul meu, bratele mele. Plus o hoarda de pediatrii si consultanti medico-sociali care imi spun ca e normal, ca doar a stat 9 luni in interiorul meu, deci la mine e cel mai bine. Revenind la tastatul cu o singura mana, ma gandesc cu regret cate as fi putut sa fac cu a doua mana de-a lungul timpului!

Gruputile secrete de pe FB sunt cele mai misto. Uneori ma loveste un regret ca nu am blogul sub pseudonim ca sa pot scrie si despre foarte cunoscuti, dar iaca numai bine ca s-au inventat grupurile secrete si pot sa-mi descarc nervii in liniste fara sa vada si impricinatii.

Dar cea mai importanta descoperire e legata de o carte… Anul trecut in august am primit de la doi prieteni buni o carte despre primul an al bebelui editata de babycentre.co.uk. Am si uitat de ea. Dar siteul in sine a devenit preferatul meu de vreo doua luni. Ieri, intr-un acces neobisnuit de nevoie de documentare din alte surse decat pediatru si consultati ONE, mi-am amintit de carte. O iau, o sterg de praf si vad de cine-i scoasa. Imi trag doua palme imaginare si purced la citit.

Si mai am una legata de purtarea bebelusului. Wrap rulzzz! E asa misto sa mergi la supermarket si sa ai ambele maini libere. Sau sa nu trebuiasca sa pui en paturi in landou ca sa scoti copilul afara. Plus ca am reusit sa alaptez in public fara sa se vada. E de ajuns sa intorc copilul in alta pozitie si suntem mascati.

Mno, ma duc sa vad ce descoperiri o sa faca stolul de pitici cercetatori americani.

Publicitate

4 gânduri despre „Descoperiri uluitoare

  1. :)), nimic necunoscut….stai sa vezi cate mai descoperi cand o sa inceapa sa misune prin casa:)) si o sa vrea sa iti molfaie un porc din ala sau ce vietati ai tu prin casa!

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.