Concurs!

Mda, ati citit bine: azi lansam un concurs. Habar nu am ce m-a apucat, asa ca nu ma intrebati. Nu aniversez nimic, din cate imi amintesc eu… Probabil m-am lasat inspirata de Miki sau de Cuvanta, care imi spunea ca o astfel de chestie ar atrage trafic pe blog. Va spun cu manuta pe inima care a fugit de acasa numai ea stie pe unde ca nu e pentru trafic. Cred ca abia acum m-a apucat de gat ideea pentru ca abia acum am decis care ar fi premiul potrivit. Dar sa nu mai aburim si sa trecem la subiect. 😀

Asadar:

CONCURS

– Poate participa oricine doreste, fie ca are, fie ca nu are blog; fie ca ma citeste regulat sau doar momentan si interesat. Nu va iau cu „dati Like paginii de Facebook”. 🙂

– Ce trebuie sa faceti? Sa-mi propuneti intr-un comentariu, lasat la postarea asta sau la omoloaga ei de pe pagina de FB (atentie! aia cu MM in fata, nu pagina mea privata) o tema pe care ati vrea sa aberez, cum vreti sa fie abordata – pamfletar sau serios – si sa-mi motivati de ce vreti sa abordez exact tema aia. Ideile lasate pe mail, mesaje private pe FB, la telefon, trimise cu porumbelul sau cu posta normala nu vor fi luate in calcul pentru ca trebuie sa existe o dovada vizibila pentru toti ceilalti interesati ca participantul chiar participa.

– Neaparat respectati cele doua cai de comunicare. Un participant poate lasa mai multe propuneri. Cand postati comentariul pe blog, lasati o adresa de e-mail valabila (nu este vizibila decat administratorului, adica eu!). Pe FB e implicit ca veti comenta cu un cont pe care as putea sa va las un mesaj. 🙂

– Durata de desfasurare: de azi si pana pe 23 mai tot puteti sa va lasati propunerile. Rezultatele se vor anunta pe 25 mai.

– Juriul va fi compus din eu cu mine si, posibil, Mr. G. Oricum nu are voie sa participe, ca e ruda de gradul unu. Si vom alege cea mai interesanta tema, nu doar ca si continut cat si ca argumentare. Bineinteles ca voi si raspunde doleantelor voastre. 😀

– Premiul? Ciocolataaaaaaa! Si nu ori de care, ci belgiana. Daca maretul castigator va fi din Romania, probabil va primi tablete de ciocolata de cea mai buna calitate si firma, caci bombonelele fancy risca sa se strice la transport. Oricum, aici va interveni Mr. G care va asigura traficarea substantelor nocive din Belgia pana in Romania si apoi le va pune la posta. Daca fericitul / fericita e din Belgia, ne lamurim noi. Daca e din alta tara, om gasi o solutie. Promit sa fie ciocolata in valoare de vreo 15 – 20 euro si, daca doriti, va trimit si bonul. 😛

Cam atat, ca nu stiu ce altceva as mai putea spune. Aaaaa, spor la propus idei geniale!

LE: Mr. G habar nu are in ce a fost implicat. 😀 Deocamdata nu are acces la net atat de performant incat sa-mi poata citi blogul, deci pe sambata incolo va avea o surpriza…

60 de gânduri despre „Concurs!

      1. Am revenit. Mi-ar placea sa scrii partea a doua a povestii despre Partulina, pe care eu am dat-o tuturor prietenilor sa o citeasca. Mi s-a parut cel mai bun articol pentru acel concurs si inca zambesc amintindu-mi cum s-a hotarat fata sa isi cumpere o carte. :))
        Daca nu ai chef, poti incerca sa vorbesti despre gasculitele care cumpara pamant pe luna sau alte bazaconii inutilizabile. :))
        Despre orice ai scrie, trebuie neaparat sa fie PAMFLET. Iti ies atat de bine!

      2. Ooooo, pai o sa incerc. Sa vad ce aventuri o mai pasc pe Partulina noastra. Cred ca de data asta o sa intre intr-un muzeu. 😀 Sau o sa se uite pe Discovery :))))

    1. Pai de aia mi-a si luat doi ani si ceva sa fac primul concurs – nu gasisem ceva destul de tentant ca premiu. 😀
      Te astept cu drag. 🙂

  1. zilele acestea ma preocupa mult problema cu scoala – fetita a inceput din toamna si deja am inteles ca nu tot ce zboara se mananca
    m-ar interesa o comparatie cu scoala romaneasca sau o prezentare a scolii din Belgia 😀 – scrisa in ce stil vrei tu 😛
    Oferta e ultra tentanta: ciocolata!!!! yummie!

    1. bine ai venit pe la noi. 🙂 mai ales ca esti primul participant. scuzati, participanta. 🙂
      oricum ar fi, cred ca voi raspunde doleantei tale.

      1. bine v-am gasit!
        :))) macar sa fie cu noroc si sa le fac o bucurie celor 2 pitici ai mei 🙂
        articolul chiar ma intereseaza asa ca astept cu interes pentru ca e un subiect care ma framanta mult

    1. As da, sincer! Dar cum vrei sa o trimit pana in RO?! Daca vrei, si daca castigi, iti pun banii in cont si iti iei tu. Sau veniti in vizita si iti dau aici….

  2. Scrie despre Mașa și ursul. 😀 Scuze, știu că nu-i o propunere serioasă, dar fiecare cu obsesiile lui.

  3. Abia te-am descoperit, sa te citesc putin si apoi ma gandesc la un subiect. Frumos si delicios premiu:d

  4. Ce face ciocolata din om!
    Propun ca temă… serialele. Stil pamfletar. Pentru că m-a omorât lumea asta care se uită la Suleiman Magnificul 😀

    1. ce-i ala suleiman? vrei sa spui suman?! :)))
      s-a notat!
      ioi, ca deja tra sa fac lista. nu credeam ca o sa participe mai mult de unul. :)))

  5. Pentru ca eu am ciocolata belgiana peste drum (asa cum stii sau banuiesti) , nu particip dar te felicit pt ideea originala !

    1. Multumesc de felicitari.
      Daca totusi vrei sa participi, iti pot inlocui ciocolata cu ceva legume bio. 😉 Ca sa se bucure si altcineva de pe urma blogului tau. :)))

  6. Descrie o fantezie sexuală de-a ta sau de-a unei persoane apropiate cu care ai fost intimă.

    Descrierea trebuie:

    1. Să fie autentică, adică să reflecte o fantezie reală a cuiva (de presupus a ta). Nu contează dacă respectivul și-a împlinit-o, contează însă să fie o fantezie reală.

    2. Să aibă un caracter pronunțat erotic. Nu doar sugestii, aluzii etc… 🙂

    Beneficii? Te-ai testa pe tine, ți-ai depăși limitările (cel puțin în ale scrisului) și, în cazul că ai descrie o fantezie proprie, ar fi și un exercițiu inedit de onestitate. 😆

    Cred că o să mai vin cu propuneri.

      1. atunci mergi pe ceva clasic,kamasutra de criza,varianta romaneasca ,mesterul manole sau Miorita laie bucalaie

  7. la ciocolata inainte ! 🙂 noroc cu Hapi !
    pai poti sa zici despre ce vrei , o sa urmaresc de acum…o idee ??? pai zi cu ciocolata asta…tot ce se poate…poate citesc si-mi trece pofta ( pofta de multa…ca de altfel nu-mi trece 🙂 ) .

  8. Ce am facuuut? 😀
    Si daca tot am facut, propun ca subiect: cea mai convingatoare scrisoare de dragoste catre cel mai frumos tip necunoscut, despre care stii doar unde locuieste. Si prenumele. Tu hotarasti ce anume vrei sa-l convingi: sa iasa cu tine, sa iti faca un anume serviciu, sa-ti pozeze, etc. 😀

      1. Eu ma hotarasc mereu f repede. Care imi face cu ochiul mai tare, aia e! 😀

  9. Eu vreau ciocolata belgiana!
    Propun mai multe teme (eu sunt interesata de turism)

    1. Deci o comparatie intre turismul romanesc si cel belgian ar fi minunat, mai ales ca Belgia e o tara mica si totusi reuseste sa capteze multi turisti pe an!
    2. Sunt curioasa pe langa ciocolata, Brugge si covorul floral din Bruxelles de ce ar merita sa merg in Belgia (chiar am de gand, mai ales acum ca avem curse directe Cluj-Bruxelles prin wizz) ceva inside tips pls…
    3. Un alt articol care ar fi si o sursa de inspiratie pt mine ar fi cu filme facute in Belgia! Pe langa „In Bruges” mai recomanzi (stii) altceva?
    4. Un alt articol socio-turistic-cultural ar fi cu festivalurile lor si modul in care de distreaza! Si nu ma refer doar la minunatele Piete de Craciun la care visez in fiecare iarna 🙂

    Sper sa gasesc raspuns macar la una din curiozitatile mele pe blogul tau 🙂

  10. vreau sa scrii despre emanciparea feminina in ultimele 2 secole. impactul pe care l-au avut femeile din momentul in care au avut drepturi egale cu barbatii.

    1. oau! valeu! ai de capul meu! pai trebuie sa ma documentez…
      si cum vrei sa fie articolul: pamflet sau serios?
      si de ce vrei sa scriu eu fix despre asta?

      1. so. 1. sa fie serios. pe urma motivez pe subpuncte.
        a. femeile se considera egale cu barbatii,
        b. impactul acestei schimbari sociale, ar fi trebuit sa fie enorm in domenii, precum, medicina, societate, invatamant, si cercetare.
        c. pentru ca mi se pare un subiect evitat voit, la fel ca si manelismul religios. toata lumea stie ce e, dar nimeni nu vorbeste.
        d. am fi putut sa discutam despre boala secolului -Lgbt- dar pentru mine genetica si medicina clarifica foarte bine aceste lucruri.
        e. de ce tu ? pai ai intrebat o tema originala de scris. decat sa citesc despre mamoseni, pampersi, iubire si tone de zambete si etc, mai bine atacam o problema serioasa.

  11. :))))
    am doua propuneri, ambele pamflete, pentru ca imi place stilul tau…
    1- ca tot iti puneai intrebari si daca am citit, acum imi pun si eu, logic :)- cum sa-ti scoti aerul din burta ca sa slabesti” sau cum ,, sa iti scoti aerul din cutia craniana ca sa te aerisesti”.
    2- Despre ,, lupii” cu doua picioare…la general! :)))

  12. Tema: de ce parasesc barbatii sotiile care le-au crescut copiii si le iau si copiii.
    De ce tu? Pentru ca esti frumoasa si ai putea avea mila de cele care fura barbatii si copiii femeilor. 🙂

  13. Am făcut de curând un demers asemănător, cu scopul de a afla gustul publicului, ca şi tine, după câte îmi miroase.
    N-au fost surprize mari. Sunt destui puştani găozari care caută gagici goale. Când am scris nişte bancuri, s-a înviorat cititorul.
    Când am scris despre subiecte grave, cei puţini care au comentat erau oameni serioşi şi mi-au spus că nu se aşteptau la aşa ceva din partea mea (?!) şi, la nivel declarativ, mi-au rămas cititori constanţi.
    Literatura are succes foarte mic, în general, la domnişoare. Păcat că sunt puţine. Concluzia e că habar n-am ce mai vrea cititorul de bloguri, în afară de sex explicit descris în cuvinte (şi nu te lasă Facebook), poze cu ţâţe (Facebook inventează pretexte ca să-ţi pună beţe-n roate) şi caterincă (deocamdată n-a interzis-o Facebook, dar te poţi aştepta la orice; nu ştiu cu ce l-aş putea înlocui, că mi s-a pus pata pe el). Dacă ridici probleme grave, te-ai ars.
    Trebuie să scriem ce scriu tabloidele: sex, putere (politică), bani, moarte, bârfe, sportul naţional (fotbal). Desigur, şi informaţiile utile (meteo, devierea de la traseu a unor mijloace de pransport în comun, sfaturi practice în gospodărie).
    Cititorul mediu e acelaşi, mai mult de jumătate sunt fete cu vârsta cuprinsă între 16 şi 30 de ani. Am fost ziarist şi am învăţat lucrurile de acest gen, fiindcă trebuia să fac publicaţii vandabile.
    S-ar putea să mai aibă succes descrierea întâmplărilor zilnice: te-ai trezit târziu, cu dureri de cap, te-ai certat cu şeful, te-a deranjat într-un mijloc de tramsport în comun putoarea, ai obosit repede, îţi era foame, dar când ai ajuns acasă ai constatat că nu merge lumina, ba pe deasupra, ţi-au bătut la uşă Martorii lui Iehova. Lucrurile astea, care li se par atât de cunoscute, trezesc în cititor un soi de sentiment de solidaritate şi te citeşte şi a doua oară. Bineînţeles, atrage şi un fapt real deosebit, cum ar fi că Obama te-a invitat la cină şi a trebuit să-l refuzi, ambii fiind căsătoriţi (aici e vorba tot despre sex şi putere politică, în fond).
    Am intuit bine că asta te interesează? Deja îmi poţi trimite ciocolata!

    1. serios, chiar nu am facut concursul pentru trafic. nu caut vizitatori care sunt adusi aici de diverse cautari si nu se mai intorc niciodata. imi prefer cititorii care isi beau cafea cu zambetul pe buze cititndu-mi postarile.
      daca mai scriu despre chestii desucheate e pentru ca vreau sa scriu, nu pentru trafic. blogul asta este, pana la urma, un fel de jurnal…

  14. Tu ai auzit ca am slabit si vrei sa-mi vii de hac? :)) Oricum, eu astept pana faci concurs cu premii in bere. Apropo, nu stiu cum e cu ciocolata in Belgia, dar in Germania, de 22 de euro am cumparat o plasa plina cu ciocolata. Daca e la fel, s-ar putea sa te traumatizeze finaciar transportul:))) Frumos concurs, anyway. Congrats. Si vezi ca in iulie ma mut la Londra. Daca ai drum pe acolo, sa bem o bere, zic. Daca nu ai, imi fac io drum la Bruxelles:))))

  15. Premiul suna minunat si cum iubesc ciocolata, am decis sa imi dau si eu cu parererea :D.
    Cum tot esti in Belgia, mi-ar placea sa ne spui care sunt ciudateniile acestei tari si a cetatenilor ei. Daca isi iau prea multe pauze. Daca mananca doar mancaruri verzi. Daca vorbesc in 5 limbi. tot ce e mai straniu si ce te-a socat cand ai ajuns acolo 😀

  16. ..nu stiu daca si eu am loc in ..categoria asta de oamenii ..si nu stiu daca si eu pot ,,participa ,,cu o mica propunere …nu stiu daca am inteles bine …..dar despre ce este vorba??…… sa discutam deschis despre c ..REINCARNARE..crede cineva asa ceva ??? eu da… sau mai metaforisc…. despre ..metamorfoza umana…transformarea omului sau ce naiba a fost el inainte ..in alt om ..democrat …..deja sunt 2 subiecte delicate …… as putea sa umpu 4..5 pagini de scris dar ma tem ca nimeni nu v-a citi tot ce scriu eu …… de bloguri nu cred ca este cazul sa spunem unde si pe unde scriem …. important este numai CE CITIM SI CIT CITIM………. iar eu sunt cam in pana de carti acum ……… scuzati deranjul

    1. Gigi, am lansat un concurs si premiez cea mai buna tema de postare care mi se propune. 🙂 Adica voi prouneti, eu aleg care imi place mai mult. P eunele chiar le voi aborda, ca sa nu promit ca pe toate. 🙂

  17. eu la cate vad ca ti-au dat de facut precedentii comentatori, zic sa taci in scris! sau sa iei pauza. daca e sa pui in balans cate ai de facut, la cum esti acum de racita inca, zic ca mai bine te refaci intai si apoi vezi tu ce simti ca vrei sa faci. a, uite si subiectul: scrie cand vrei si daca poti, despre cum reusesti mobilizarea interioara sa depasesti un impas sau altul care te scot din mersul tau firesc.

Comentezi?!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.