Previziuni astrale

Nu, nu am inceput brusc sa urmaresc emisiunile Uraniei sau ale tipei de la Pro TV, Neti Sandu. 😀 Si totusi am niste presupuneri apropo de viitorul plod, urmas al unor personalitati deosebite cum suntem eu si Mr. G. In gluma, va dati seama, ca probabil are alte planuri si sigur nu o sa se conformeze asteptarilor parintilor, ca orice plod care se respecta.

Asadar, ce mama sau tata drept prim cuvant?! Glume, dom’le! Primul cuvant rostit articulat de urmas va face parte din urmatoarea categorie: porcusor, chon, Kirk, Spock, Worf sau Data. Sincer, nu vad cum un copil care o sa creasca cu doi parinti ce se uita la porcusori de guineea live in loc de televizor ar scoate altceva pe gura.¨Parca o si vad (sau pe el, ca pana nu iese nu am o certitudine :P) stand in fund pe canapea si luandu-se in gura cu Spock pentru spatiu vital. Adica presupun ca o sa sara peste partea de gangureli si o sa invete direct porcushoneza… Partea pozitiva e ca o sa-i pun sa-si roada legumele impreuna.

Apoi, daca ia ceva si de la tat-su, foarte probabil de altfel, seara o sa vrea sa se uite la filme horror, ca desenele animate nu au haz. Serios, cui ii trebuie filme Disney cu Sisy sau Donald, cand ar putea sa se uite la un Alien?! Din aceeasi categorie, cred ca de la mine o sa ia gustul eclectic in ce priveste cartile citite. Azi citim un SF filosofic, maine ceva biografii, poimaine Sandra Brown etc. Dar le citim pe toate cap, coada ca nu se stie ce invatam si cate cuvinte noi descoperim! Bineinteles, o sa vrea Kindle de cand implineste un an si e in stare sa il tina in mana.

Cat despre cantecele de leagan, daca o sa avem noroc o sa fie vreun concert pentru pian sau Carmina Burana. Daca nu, o sa fie ceva metale grele sau rautati gen Placebo, AC/DC etc. Ca altfel nu-mi explic de ce o mananca asa in talpi sa o trimita pe mama ei la Werchter anul viitor. Si daca ia ce e mai rau de la amandoi, probabil ca o sa plecam noi de acasa ca sa o lasam cu muzica ei galagioasa pe care urechile noastre nu o mai suporta. Poate o sa o invatam sa cante la pian, la un moment dat si o facem cantareata. Cine stie?! Ca doar voce nu-i trebuie. LOL

Pe de alta parte, sigur o sa-i placa miscarea. Deci ma pregatesc pentru ce-i mai rau cand incepe sa misune. Banuiesc ca nu o s-o opresc nici macar cu robo-aspiratorul! O sa ne manance Gaia alergand dupa ea prin parc, casa, gradina, strada… Sper doar sa-si canalizeze miscarile inspre dans sau ceva atletism/sport, nu doar sa fuga de raspundere. Oricum, tati are sarcina sa o duca la bazin inca de mititica, ca lu’ mami nu-i place sa se epileze asa des incat sa mearga la bazin. 😀

Despre cat de capatanoasa o sa fie, nu mai vorbesc, ca ma ia cu groaza numai cand ma gandesc. Si mai prevad o pasiune pentru gadgeturi, culori (multe si amestecate), calatorii etc. Adica fix ce-i mai „ieftin” pe lumea asta, ca doar nu poate avea gusturi proaste ploada.

Hmmm, banuiesc ca o sa am un copil normal pana la urma… Unde normalitatea e data, de data asta, de media normalitatii mele si a lui Mr. G.

3 gânduri despre „Previziuni astrale

  1. si ca sa iti confirm cele spuse la predictiile astrale:
    -copila colocatara vin din familie de umblatori pe munte si cu maratonist: ei bine ea asteapta sa vina cineva cu masina sa o duca la o distanta de 200m, si a stat in carutz pana la 4,5 ani din …lene.
    -in sarcina si dupa am avut perioada Tchaikovsky si Bach. Fiica mea e pe directia ritmica si moderna
    -in ultimii 7 ani mi-am facut unghiile de 2 ori. Fiica mea are 3 oje, si nu se poate decide la culoare asa ca are o unghie albastra, una roz
    -in ultimii 10 ani= am avut 0 parfumuri in casa (eu alergica). Fiica mea a primit 2. Da, vrea sa se dea cu amandoua in aceeasi dimineata
    -primul cuvant nu a fost mama sau tata: ci UI (pe pisica o chema Lucy) si a mers mult timp in 4 labe, ca pisica.

    Tu crezi ca e cazul sa mai tin cortul?

Comentezi?!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.