Cum se face in Belgia „educatia-aia-al-carei-nume-nu-il-rostim-in-Romania”

Acest articol este un pamflet. Va rog sa il luati ca atare. Si sa il intelegeti pe invers. 😛 Pana la un punct. 🙂

Bineinteles ca sunt si eu conectata la realitatile romanesti, doar am conturi pe social media. Implicit, sunt partasa la temerile legate de denaturarea copiilor prin educatie sexula (ptiu! ptiu!) de la varste fragede. Dupa tot ce am citit „pe retele”, deja aveam atacuri de panica intrebandu-ma ce mama saraciei o sa imi invete depravatii de belgieni copiii, acesti pui de daci neaosi. Si inevitabilul s-a produs…

Vine vinerea trecuta fiica-mea de 6 ani acasa si incepe sa povesteasca. Ca daca nu ar vorbi ea, de la scoala nu afli nimic. Astia merg pe sestache si nu fac tam tam cu chestii din astea. Doar indoctrineaza. Cam ca si cu religia in alte tari. En fin! Deci vine fata si povesteste. Stati jos?!

A venit o doamna la clasa. O doamna care nu e cadru didactic in scoala, ci e pregatita special sa tina astfel de ore. Si le-a vorbit despre TA DA DA DAM! cine are voie sa ii atinga in partile intime si in ce conditii. Mai intai le-a explicat care sunt partile intime (organele genitale + fese) si apoi cine si in ce conditii ii poate dezbraca si atinge. A, si lucrul si mai naspa, le-a vorbit despre consimtamant. La toti, la gramada. Mvai, ce rusine! Si le-a mai dat si o foaie pentru acasa, sa vedem si noi ce depravare. De parca noi vorbim despre parti intime si consimtamant acasa! Ptiu! Ptiu!

Nici nu mai am foaia, am ars-o pe rug. Pe foaie, ca pe doamna nu am mai gasit-o.

Mai groaznic e ca feciorul de 4 ani inca nu a trecut prin astfel de traume depravate la scoala. Stau ca pe ace sa vad ce urmeaza. Si ce mai trebuie sa ard pe rug.

Repet: Acest articol este un pamflet. Va rog sa il luati ca atare. Si sa il intelegeti pe invers. 😛 Pana la un punct. 🙂

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.