Concluzii dupa niste zile de carantina

Nu m-a inghitit Covidul 19. Inca. Doar m-am bucurat de mai mult timp impreuna. Bagati un ras isteric aici.

Si azi, in timp ce ma bucuram de niste timp singura, in inchipuirea mea fantamasgorica, ca in realitate unul se chinuia sa imi discloce salele si alta timpanele, am tras niste concluzii.

Sa vi le impartasesc ca stiu cai perioada asta se cauta intelepciunea colectiva.

Asta cu muncesc de acasa impreuna cu copiii e un unicorn. Probabil o sa recuperez ce am de facut la Pastile Cailor musulmani. Dar ma prefac cu gratie ca tin la jobul meu.

Nu are rost sa le cumpar trambulina la copii. Inca. Ca inca nu au rupt patul din dormitor care rezista incapatanat la sariturile lor.

Am creat niste monstri. La propriu. Videoclipul lor preferat e Thriller. Il solicita in fiecare seara. Nu, nu au cosmaruri. Is copiii Tatalui Lor. 😀

AC/DC ar cadea lati de rusine daca l-ar auzi pe Glad cum canta Thunderstruck. Pletele blonde fac tot spectacolul si nu are decat 3 ani! :)))

Nu am facut nici macar o activitate organizata cu copiii. Sunt cea mai naspa mama (NOT!) ca nici macar o fisa nu le-am imprimat. Sper sa apucam sa facem o vanatoare de oua de ciocolata si am promis tort curcubeu de ziua Malvinei. Copacul de Pasti si l-au pictat si decorat singuri.

Per ansamblu sunt optimista. Sigur ajung la zi cu munca pana iesim din carantina, copiii nu se vor prosti fara „activitati” si sper nici porcusorii sa nu fuga de acasa la azil satui de noi si atata suflat sub coada.

Intr-o nota amuzanta, in seara asta Malvina, 5 ani, a vrut sa ii dea o gura de mar din marul ei lui Data, blanos de 6,5 ani. Data i-a smuls marul cu totul din mana si s-a apucat de ros tacticos. Malvina a zis ca i-l lasa lui, nu ca nu s-a maivazut sa ii ia legumele sa le manance ea.

Stati in casa!

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.