Cum sa ascunzi cadourile astfel incat sa le gaseasca fix cine nu trebuie

Anul asta am fost prevazatoare si am comandat cadourile pentru copii din timp. Ca sa nu ne incarcam cu cheltuieli, dar nici sa nu cumva sa fie probleme cu livrarile in decembrie. Asadar, in octombrie aveam deja totul pregatit pentru calendarul de Advent si cutiile cu Lego pentru Mos Nicolae.

Lego a ajuns fix pe 28 octombrie, inainte sa plec de la munca ca imi luasem dupa amiaza libera. Le-am scos rapid din cutia mare si le-am pitit sub biroul meu, apoi am plecat acasa sa iau ploada in primire.

Sambata de dupa trebuia sa vizitam niste prieteni. Luasem un cadou pentru fetita lor, era la birou. Normal, ca acolo primesc toate livrarile. 😛 Oricum ca sa mergem la ei trebuia sa trecem pe langa biroul meu, deci nu-i bai, intram si il luam.

Intram. Primul lucru pe care il vad copiii mei? Cutiile de lego de sub birou. :O Sa lesin! Mama, Elsa! Mama, titoto! ( = dinozauri) Da, mama, si Elsa, si dinozauri, dar… Nu sunt ale noastre. Sunt ale fetitei colegei mele si colega mea le-a ascuns sub biroul meu ca sa nu cumva sa le vada fata ei. Oau! Dar chiar fix ca ce am czerut noi de Mos Nicolae? Ia luati de aici niste ciocolata si hai sa plecam rapid.

Cum cadourile de Mos Nicolae au fost date inainte de vreme din motive de mers seara tarziu la urgente si cum ieri am gasit fusta si hanoracul, avem cadouri noi de Mos Nicolae. Cadouri la care ieri le-am facut poza ca sa va arat voua si familiei.

Aseara nu stiu ce bombaneau copiii si zic hai sa le arat o poza simpatica cu ei doi dormind. Poate ii inspir sa se culce. Le arat poza si Malvina imi zice sa dau ianpoi la toate pozele. Eu nu pricepeam ce vrea. Pai voia sa vada poza cu fusta si hanoracul. :O Ioi! Tulai! Valeu! M-au intrebat e e cu poza aia. Pai mi-a trimis-o o prietena. Nu s-au prins ca era biroul meu sub ele.

Clar vor si ei de Mos Nicolae. Malvina fusta si Glad hanoracul. Macar am lamurit ca nu vor invers, asta ar fi fost o mare problema ca nu se potrivesc marimile.

Mai avem ditai microscopul, inca ambalat intr-o cutie anosta de carton, pe dulap in dormitorul mare. Nu au intrebat ce e in cutia aia. Sper sa mai reziste macar 20 de zile.

Deci daca aveti nevoie sa ascundeti ceva de copii, nu faceti ca mine.

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.