Mi-am luat poșetă nouă!

Dacă vă așteptați la cine știe ce Vuitton sau Dior, faceți cale întoarsă că nu e cazul.

Mi-am luat rucsac cu Mickey Mouse. De la American Tourister. Că cel vechi, care are vreo patru ani de utilizare zilnică și vacanțe, cam se arată obosit.

Acum patru ani când a apărut Malvina în viața mea și am început să o port în Manduca, poșetele/gențile de mână au devenit incomode. (Incomode îmi erau și înainte, dar mai înghițeam înjurăturile de dragul domniei.) Așa că mi-am luat rucsac.

De patru ani l-am folosit zilnic. Sau aproape zilnic, că nu am ținut exact socoteala. Inclusiv legume la porcușori am cărat în el. Și se cam resimte.

Așa că mi-am luat altul. Am ezitat îndelung, am luat toate modelele American Tourister la purecat, până la urmă am ales unul cu Mickey că trebuia să dau repede comanda.

E mai mic decât cel dinainte, poate nu mai car toate tâmpeniile în el.

Oricum, pe cel vechi încă nu îl pensionez, o să îl pregătesc pe post de „rucsac de ieșit cu copiii” cu scutece, șervețele, sticle de apă etc. În caz că nu încap bine în ăsta nou.

Sper să nu mi-l rechiziționeze Malvina.

Publicitate

Un gând despre „Mi-am luat poșetă nouă!

  1. Sa-l folosesti sanătoasă! Seamănă cu al meu. De când îl am pe Teo rar mai port poșetă, geantă, chiar și la serviciu. Mi-e lene sau n-am timp să le tot mut, să completez, să scot 🙂

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.