Despre capacitata incredibila a cafelei de a se raspandi cand e varsata

Imi amintesc ca intr-o zi minunata, fara doi sori pe cer, mai aveam o lingura de cafea pe fundul cestii de pe birou. Dar nu exagerez cand zic o lingura. Nici in jos, nici in sus. Si cumva am reusit sa imi vars cana in poala.

Nu vreti sa stiti cat de multa cafea aveam pe mine si pe mocheta de sub birou. Tin minte ca ma uitam lung, tare lung, la ceasca care statea cu cracii in sus sub birou si ma intrebam uimita din ce crapaturi ascunse a iesit atata cafea.

Acum vreo saptamana am avut alta patanie cu un deget de cafea, de data asta. Am dat cu mana peste cana, s-a pus saraca pe o rana si cafeaua s-a dus si s-a tot dus. S-a durigat pe birou si a curs sub birou, dar, mai serios, a topait vesela si pe tastatura.

Am intors tastatura cu poalele in cap si a inceput sa curga cafea. Si sa tot curga. Cred ca daca as fi adunat-o sigur iesea mai multa decat cea care a fost in cana. Plus cea care s-a dus sub birou.

Imi povestea o colega despre cum o gura plina de cafea improscata cu jet pe motiv de ras in hohote s-a imprastiat cu gratie feminina pe o masa si pantalonii albi ai comeseanului de parca ar fi fost un termos plin cu dop de spray. 

Dar nu doar cafeaua are aceste proprietati de raspandac sprayos.

Ieri mi-am cadorisit copiii cu un set de facut curat, pe dimensiunea lor. Au incercat cu ale noastre si mi-a fost tare teama de bibelourile de portelan pe care nu le avem la cum se invarteau cozile de la matura si mop prin casa.

Bineinteles, Malvina a cerut si apa in galeata de la mop. Am pus doua linguri. A reusit sa balteasca jumatate de bucatarie. Galeata parea goala dupa asta. Dar Glad a reusit sa linga parchetul cu mopul ud de dimineata.

Amu’ ma duc sa imi pandesc cafeaua sa vad cum pana mea reuseste sa se inmulteasca in halul asta.

Publicitate

3 gânduri despre „Despre capacitata incredibila a cafelei de a se raspandi cand e varsata

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.