Prea relaxată Vs. prea nebună

No, mulți au impresia că sunt prea relaxată în ce privește boleșnițele copiilor. Că îi las să leșine de durere de la muci, că nu îi tratez cu antibiotice și aerosoli cu dexa la cel mai mic semn de răceală.

În opoziție, ieri cred că un medic ORList m-a pus pe lista neagră a mamelor obsedate. Nu de alta, dar tendința mea de a nu minți nici măcar prin omisiune m-a făcut să deschid gura și să zic… chestii.

Dar sa va povestesc. Am ajuns cu Malvina la ORL, nimic serios, exact cum banuiam, un dop de ceara in ureche. A fost scos, toate bune si frumoase, pa, mergeti acasa. Si stati asa sa va scriu o reteta pentru X, ca sa fludizeze secretiile ca e si ceva lichid in urechea stanga. Dar nimic de ingrijorat, tot normal si in parametri pentru sezon si varsta.

Acuma de ce zic ca probabil tanti doctor ma crede nebuna? Pai pentru ca i-am zis ca nu am alergat de urgenta la medic ca ne-am uitat cu otoscopul in urechea ei si nu am vazut semne de inflamatii. Genul ala sa fugi ACUM la urgente. Si ca nu am nevoie de reteta pentru X ca avem acasa deja si am inceput de dou zile sa fumam pipa pacii cu aparatul de aerosoli ca behaim tare noaptea.

Bineinteles, i-am precizat si ca otoscopul si substanta X exista in casa noastra pentru ca, pe langa cei doi copii, mai avem si patru porcusori de guineea. Si ambele sunt necesare in caz de urgente.

Asadar si prin urmare, cea mai relaxata (in sens negativ, bineinteles :))))) ) mama are otoscop si fluidizant de pus in aparatul de aerosoli. Ma duc sa trag concluzii.

Publicitate

2 gânduri despre „Prea relaxată Vs. prea nebună

  1. Buna ziua.
    Imi spuneti, va rog ce otoscop aveti? Nu de alta dar vreau sa imi cumpăr si eu unul pentru pustiul din dotare. Va multumesc anticipat.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.