D’ale mele si copiilor mei

Ieri am iesit si noi cu niste prieteni la o bere. Fara copii. Prima data in 3 ani si ceva. Singuri am mai iesit, separat cu prieteni idem, pe la evenimente festive da, dar noi si alti adulti strict la o bere, nu.

Am venit acasa si am gasit plodul mic dormind. Soc si groaza, mai ales dupa alt soc si alta groaza de ieri. 😀

Glad doarm prost de cateva nopti. Se trezeste des, miorlaie… Eu am pus asta pe seama saltului mental. Sambata noaptea a fost chiar groaznic, parca si gemea in somn. Mi s-au aprins toate alarmele.

Duminica dimineata, cum nu ne mai puteam intelege cu el, i-am dat si un analgezic. S-a potolit ca prin minune apoi. Urma sa mergem la un medic daca continua. Noroc ca nu ne-am dus.

Dupa somnul de pranz deschide cumva gura cu capul lasat pe spate si eu sa pic jos de pe canapea. Copilul meu cu 3 incisivi sus si 2 jos mai avea si doua jumatati de masele iesite. Adica noi ne asteptam la ordinea fireasca a lucrurilor, ceilalti 3 incisivi lipsa. El aparent vrea sa roada macadamia si caju si s-a hotarat sa isi creasca maselele mai repede.

Asadar ieczasta o explicatie pentru toate! (Precizez ca nu ma lasa sa ma apropi de gura lui si sa verific.)

Azi dimineata negocieri cu Malvina apropo de imbracaminte. Ea ca vrea rochie. Eu cu „hai, mai, pui, ca ai sport azi si o sa cazi in bot cu rochia”. Pana la urma, ca sa evit ceva lacrimi si urlete, o las cu rochie, iau haine de schimb la mine si negociem ca daca toate colegele ei sunt in pantaloni, se schimba si ea.

Bag in rucsac tricou, pantaloni si un pulover cu maneca lunga. Parerea mea. Ca ajungem la scoala, accepta sa o schimb si, cand sa ii pun puloverul, constat ca e de fapt hanoracul (murdar!!!) al lui Glad. In loc de hanoracul lui am bagat la spalat puloverul ei. (Tinem toate hanoracele si puloverele intr-o cutie la indemana ca sunt mai usor de ales si gasit asa.)

I-am explicat educatoarei, am zambit frumos si am plecat repede inainte sa se razgandeasca Malvina cu rochia. Faza cu hnoracul chiar nu a afectat-o, ba chiar parea amuzata ca poate sa stea la scoala cu hanoracul lui Glad, chiar daca scurt la maneci.

Vedeti?! Asa se nasc traumele pe viata!

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.