Despre fire albe, porcusori, copii si planuri

De fapt si de drept e o postare despre nimic si despre tot. Nu de alta, dar mi-am dat seama ca nu am publicat nimic de vreo saptamana. Si faima nu se construieste stand degeaba. 😀

Am fost la Carrefour. Am trecut de aproape pe langa niste oglinzi foarte mari. Si am vazut ca am mult mai multe fire albe decat imi aminteam. Soc si groaza!

Unii ar zice ca-s de la copii. Eu as zice ca sunt mai multe de la porcusori. Ma baga in boala, astept sa terminam cu vizite lunare la veterinar, ba cu unul, ba cu altul…

Bine, se poate sa le fi observat asa de tare si din cauza ca mi-am ratat cu doua zile momentul de spalat pe cap. Remediem diseara. Sper.

Ce-i drept, ar putea fi si de la faptul ca imbatranesc. Ca daca ma uit la pozele de acum zece ani, clar e o schimbare pe fetele noastre. Doar ca Mr G e blond si nu prea se vede ca incarunteste. Doar cheleste.

Copiii imi scot si ei peri albi, mai mult din cauza de nesomn. Dar, aparent, Glad e mai bland cu nervii mei si doarme mai bine. Reusesc si eu sa prind doua ore de somn profund pe noapte. In general, ca in particular avem si nopti mai grele.

Si m-a palit azi un gand ca pana in ianuarie 2020 sa (re)devin freelance cu norma intreaga, dar de data asta cu muncit de acasa in ritmul meu. Mai vedem cum evolueaza planurile.

Din pacate, acum trebuie sa ma intorc la munca pe bune ca inca nu castig destul de acasa. De fapt, nu castig deloc de acasa. 😛

 

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.