O poză în patru?!

Azi am făcut și noi prima noastră poza ok în patru. Nu pot să v-o arăt. 😜

Ideea e că suntem, în general, doar noi de noi, și mai greu sa ne plasam toți în oglindă să iasă o poză acătări. Iar când mai e și altcineva prin zona, ba nu sunt dispuși copiii, ba se întâmplă pățanii.

Acuma, că mai ies copiii strâmbi nu-i bai. Până și Ducesa de Cambridge da publicității poze în care nu-s toți aliniați perfect. Iar eu nu vreau să le dau publicității pe ale noastre.

Dar, când mai reușim și noi să punem pe altcineva să ne facă o poză în formație completă, ne dam seama apoi că va unul era în chiloți, ba alteia i se vedea o țâță, ba copiii aveau muci pe față… Așa că le ascundem și gata.

Până la urmă o să ne facem un obicei să ne pozam oficial de vreo două ori pe an. Măcar atâta să avem mai de doamne ajută! Numai că astea nu mi se par spontane… Așa-s eu, veșnic nemulțumită.

Dar poza de azi e ok. Eram intr-o „peșteră cu oglinzi”, doar eu am ieșit în exemplar unic. Și cu telefonul in mana, că cineva trebuia să facă poza. Reprezentativ, aș zice. Copiii au ieșit multiplicați. Imagine extrem de realistă având în vedere că infiniți îi percepem noi când încep să urle. Iar din Mr. G a ieșit doar capul, și ăla răsărit la dublu dintr-o scorbura. Nu mai analizez că cine știe la ce concluzii mai ajungem.

Dar poza e făină. Prima noastră poză reușită în patru. 😁

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.