Despre Trump si PSD

Asta e din ciclul „auzita de la prietenul unei prietene de-a verisoarei” sau „nu mi s-a intamplat mie” sau „inventata azi noapte in somn” etc.

Personaje, sa zicem: tata, mama, plod de 3 ani si un pic

Plod: Vreau o poveste cu Minnie si cu Daisy.

Mama, in mintea ei: Mama lor de capitalisti si cu care o inventat Disney si tot comercialismul asta ca fac cu nervuletii capusorului.

Tata: Minnie si cu Daisy aveau o masina de facut funde. Bagau metri de material roz si scoteau funde pe care si le puneau in par, pe haine. Mai dadeau si la prieteni. Intr-o zi li s-a stricat masina si a venit Donald sa o repare. A reparat-o asa de bine ca producea si mai multe funde. In toate culorile curcubeului: negru (n.r. iertati-l, ca era 7:30 si doar prima cafea), rosu, albastru, verde… Le mergea asa de bine ca au scos si la export. Apoi a venit Trump, le-a pus taxe si s-a terminat.

Plod: Apoi?!

Tata: Apoi au dat faliment si s-au mutat in Romania unde s-au apucat de crescut gaste, rate lesesti, gaini, curci. Adunau ouale.

Mama (din baie): Si le mergea asa de bine ca au scos si la export. Apoi a venit PSD-ul si gata.

Tata: Le-a furat toate oratanile.

Plod: Apoi?!

Mama: Apoi mergem la scoala ca nu locuim inca nici in SUA, nici in Romania.

 

Sa aveti o zi minunata fara taxe si furtisaguri!

Publicitate

Un gând despre „Despre Trump si PSD

  1. Asa-mi spunea si o amica din Canada, ea locuieste acolo de vreo 20 de ani: nu mă mai intereseaza sa comentez si sa ma agit pentru ce se mai întampla acolo, asta e țara mea si a copiilor mei, eu nu am la ce sau la cine sa mai revin. Si atunci de ce sa le tot bat obrazul la altii sau sa-mi dau cu părerea.

    O inteleg perfect. Pe mine mă @mânca atunci când nu locuiam aici pentru că știam ca o parte din mine ar vrea sa se întoarca. Dar parca lucrurile merg spre rău și aștept sa mai creștem… cu mai multe întelesuri

    Pup

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.