Micile fericiri de weekend

Viața cu doi copii mici și patru porcușori e nebună rău. Mai ales când te trezești cu capsa pusă de la nesomn. Dar se mai întâmplă și chestii minunate.

Am reușit să toc legumele pentru un fel de supă fără să am niciun copil atârnat de mine. Cum?! Malvina era la bazin cu tat-su și la ăsta mic i-am pus Instant Potul pe podea să se joace cu el. Cum îl ginise de ceva vreme și tot nu ajungea la el, l-a ținut ocupat 20 de minute cât să toc eu legumele alea. 

(Nu m-am transformat brusc în vreo pasionată de gătit, dar mai trebuie să mâncăm și noi. Mai ales în weekend când sunt și copiii acasă.)

Apropo de Instant Pot, m-am gândit să văd dacă nu este vreo aplicație pentru Android. Ce să vezi?! Ba da! Cu rețete! Am și găsit vreo câteva care îmi fac cu ochiul. 

Am reușit să fac duș (aproape) singură cu ambii copii acasă și treji. Cum?! Glad bântuia prin casă păzit de tat-su. Malvina a faut duș la bazin și nu mai avea chef de încă unul. Eu m-am băgat în cadă și dușată am fost. 

„(aproape) singură” pentru că Malvina nu s-a putut abține și a venit să se joace în baie. Ba a făcut fleașcă pe jos că își spala learning towerul, ba spăla un geam imaginar… Cert e că nu a intrat cu mine la duș. 

Pe de altă parte, cred că deja defecăm sclipici. Toti opt! Păcat că nu e aur… I-am luat Malvinei aripi de zână și baghetă. Pline de sclipici. Pardon! Praf magic! Și a tot zburat cu ele prin casă (fâl fâl fâl) până ne-a umplut pe toți de sclipici. Și prin blide avem, că așa e cu praful ăsta magic. 

Publicitate

Un gând despre „Micile fericiri de weekend

  1. :)) La vaccin, zilele trecute, se lipise vata cu spirt de la asistentă de suzetă. N-am văzut și-al meu urla ca la coridă. Țoco-țoco și rop cu vata cu spirt în gură. Lasă că sclipiciu ține băieții deoparte :)))

    Și-apoi nici nu trebuie toddler ca să umpli casa de praf de zâne. Anul trecut, când era mai mare alunecușul pe-afară, am ochit niște bocanci la o firmă locală, Veronesse. Mall, prețuri mari. Cand au intrat reducerile, hop pe ei pentru că aveau o talpă joasă și foarte antiderapantă. Asta mi-a plăcut. Dar botul era pliiiiin de sclipici. Negri cu bobite aurite. Nu-ți spun că și anul ăsta fac sclipici prin casă. Îi detest! Dar sunt cei mai comozi si au o piele moale, nu mi-e frig cu ei, ai zice chiar că-s si comozi si eleganti 🙂
    Noi, fetele, toate niște zâne 😛

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.