Trei mucosi pe o canapea

Avem muci. De data asta adusi cu darnicie de Gulie.

Dupa nici o saptamana de acomodare la cresa (adicanici măcar full-time), Gulie a adus acasa un crocobaur. Sau l-oi fi luat de pe strada. Dar prefer sa cred ca sun cadou de la fecior.

El si sora-sa au doar muci. Atât de normalii muci belgieni pe care ii „tratam” cu ser fiziologic băgat dim abundenta in mari. Cand ne lasa copiii… Cand nu ne lasa copiii, ii tratam cu înjurături pe infundate ca dau sforaituri si horcaoturi in somn.

Eu am avut gat usturator, urmat de muci. Nu „doar muci”, ci multi muci. Ca si cum s-ar fi rupt garnitura de la robinet. Si stranut. Multe stranuturi.

De felul meu stranut din toti bojocii. Mă auzi de departe… Si stranut mult. De parca nu ma mai opresc. (Feciorul stranuta fix ca mine. Prima data când a tras un stranut sănătos mă uitam la el si nu îmi venea sa cred. Ba chiar ma întrebam daca nu cumva am stranutat eu si nu îmi amintesc…)

Doar ca fix acum sunt saltea pentru ei doi. M-au tintuit pe canapea, ca la orice somn de prânz in weekend. Si mie îmi vine sa stranut. Mult si tare. Asa ca stranut tinandu-mă de nas sa nu fac zgomot.

Stiti cum e sa stranuti din fundul sufletului pe infundate? Am impresia ca îmi ies ochii din cap si creierul (ce a mai rămas din el) pe urechi.

Mr. G nu are muci. Doar il ustura gatul. Asa ca a fost exilat pe un fotoliu.

Oricat mi-ar plăcea cadourile primite de la copii, parca totusi as refuza virozele…

Publicitate

2 gânduri despre „Trei mucosi pe o canapea

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.