Pauza. Greva. Pauza.

Am nevoie de cateva zile antisociale. Genul ala de zile in care nu ies din casa, nu vorbesc cu nimeni, stau si mă uit la filme si citesc carti proaste.

Numai ca am doi copii. Mici. Unul atât de mic ca nu rezista fără țâța lu’ ma-sa mai mult de cateva ore. Asadar cam iese din discutie fuga de acasa. Sau alungatul lor temporar. Deci trebuie sa fac ce pot cu ce am.

Si am început sa iau pauza de la cate unele. De la blog, dupa cum se vede. Oricum am neuronul amortit, lipsa acuta de subiecte (regurgitatul dragalas al copilului nu e subiect de blog 😐), deci ce mai contează?!

Am luat pauza si de la tot felul de chestii administrative pe care trebuie sa le fac pe acasa. Ca nu arde nimic. Am verificat deadlineuri si pot sa le fac si saptamana viitoare.

Totul a culminat cu vreo 3 zile de greva. Greva de orice.  Am stat si m-am uitat la Star Trek (cele 3 noi) si la Harry Potter. Nici pe Facebook nu am mai intrat. Groaznic, stiu…

Ieri pe când m-am decis sa reiau treburile administrative personale, a decis si Bulbuc sa se lase virusata. Din alea cu tuse, dormit prost, temperatura… E doar o viroza, asteptam sa treacă. Si sper sa nu o ia si frate-su. Care doarme acuma ca bostanul singur in dormitor.

Asta îmi aminteste cat de diferiti la apucături sunt astia doi si ca ar trebui sa scriu si despre asta. 😉

Cam atât pe ziua de azi. Asi găsi eu si alte elucubratii de insirat, dar porcusorii tipa aici lângă mine ca vor sa le fac curat si sa ii hrănesc.

Sper sa nu mai treacă 3 săptămâni pana la următoarea postare. 😐

Publicitate

Un gând despre „Pauza. Greva. Pauza.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.