Nici cu visul nu visam

WP_20170817_003.jpgVedeti porcul roz din poza? Aseară am facut baie cu el. Si cu fii-mea, dar asta e irelevant ca e ceva obisnuit.

Porcul roz, zis si porcul de cavă, a fost impachetat intr-o cutie si băgat in beci la mutare. Cu gândul ca Bulbuc nu prea e interesata de el si îl mai aducem in casa peste cateva luni.

Alaltăieri, la somnul de prânz, cand tocmai ce îl adormisem pe Gulie ca sa îmi fac front de lucru sa o adorm si pe ea, se dezmeticeste fata si începe sa ceara „pocu oz”. Uitasem complet de dihania topaitoare, asa ca am trimis-o in camera sa isi caute porcul roz mic de plus. Nuuuuu! Mama pocu oz!

Se dezmeticeste Gulie. Il pun jos ca nu mai conta deja, mergem sa cautam porcul. Ii ofer toti porcii de plus, ii refuza cu urlete si începe sa îmi explice de pocu oz maie. Mă prind (cu mâinile de cap) intr-un final si ii explic ca e in beci (cave in franceza, cavă in familia noastră 😐).

In timpul asta deja urlau amândoi. Gulie ca voia sa doarma, ea ca voia pocu oz maie. I-am readormit pe amândoi si m-am bucurat de doua ore de liniste.

Seara cand a venit Mr G de la munca a fost trimis in cavă sa caute porcul roz. Normal ca era in ultima cutie de jos dintr-un maldăr de cutii. Dar bucurie mare când l-a vazut Bulbuc.

Ieri a decretat ca e murdar. I-am propus sa ii facem baie. Asa ca seara am executat planul. Băgat porcul in cada, frecat cu buretele si sampon bio, scos in prosop curat si sters bine in pat.
V-am zis ca a fost ideea mea, da?! 😂

Era cat pe ce sa dormim cu porcul in pat. Am reusit sa o conving sa il culce in pătuț, ca oricum nu foloseste nimeni obiectul ala.

Acuma stau si mă întreb ce obsesie mai urmează dupa porcul asta…

Publicitate

Un gând despre „Nici cu visul nu visam

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.