Nebuneala cand imi vine…

WP_20170716_040E grele, fratilor! Grele rau… Copiii dorm lemn pe canapei si eu scriu pe blog. Dar simt nevoia sa povestesc despre dezastrul din casa.
Cică ne mutam sâmbătă viitoare. Si de azi Bulbuc e in vacanta. Deci am avut un plan maret de a impacheta totul înainte sa intre ea in vacanta. Ca sa nu am un ajutor de nădejde la… despachetat!
Sa impachetezi coerent cu un bebelus in casa e un fel de munca de chinez bătrân. Mai ales ca eram hotărâtă sa triez, arunc, donez. Deci nu merge sa le iau cu Bratul si sa le trantesc de-a calma in cutii.
Dar am terminat ieri! Am reusit si au mai rămas doar chestii strict necesare plus vesela. Super organizata treaba, cu liste pe cutii si etichete colorate ca sa fie clar in ce camera merge fiecare.
Am 6 saci de haine de donat, 2 fotolii, o masina de spălat vase de vânzare si am aruncat o groaza de chestii. Si tot am rămas cu vreo 30 de cutii de mutat. Dar măcar sunt ambalate , numai sa fie luate, încărcate in camion, urcate cu lift la etajul doi si descarcate. De despachetat vedem noi cand ne-om ocupa. Nu e urgent ca putem scoate din cutii fix de ce avem nevoie.
Asadar, avem si mai putin spatiu in casa. Ca l-am ocupat pe cel existent cu cutii pline.
Bulbuc e in vacanta, deci jucăriile ei se vor insira peste toooot. De mâine vin si socrii in vizita. Circa 120mp cat avem acuma sper sa fie suficienti.
Noi (eu si cei doi mostenitori) ne-am mutat in camera mica iar. De data asta am scos totul de acolo, am lăsat doar un mare pat de 1,8×2 m.
Cu aceasta ocazie ne-am dat seama ca aceasta camera mica e atât de mare cat un pat. Noroc ca viitoarea camera mica o sa fie mai mare si, pe lângă pat, vor mai încăpea si alte chestii cum ar fi dulapurile copiilor.
Bineinteles ca cearsafurile sunt albastre la solicitarea expresa a Bulbucului. Mai avem o tura portocalii.
Cam atata pentru azi. Mă duc sa mănânc un durum turcesc ca sa sărbătoresc Ziua Nationala a Belgiei.

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.