Despre cum i-am facut baie copilului intr-o lingura de apa. Si alte bazaconii.

Am vreo cateva postări începute. Si pierdute. Adica sunt întreruptă din scrierea lor si îmi pierd sirul. Ca asta e problema cea mai mare cand stai acasa cu copiii. Nu apuci ca omul sa termini ceva început.

Dar sa revenim la titlul nostru.
Gulie, aka Viezurele Borâcios, are reflux. Deci se umple si me umple de lapte procesat. Cum ar veni îmi face masti cu propriul lapte ca a auzit el ca face bine la piele.
Ca orice copil care bea lapte si scoate iaurt, la un moment dat începe sa duhneasca a brânză. Si trebuie inbaiat. Azi dimineata a fost unul din acele momente.
Cand sunt singura acasa pun cadita pe cosul cu rufe murdare fix lângă cada. Asa nu trebuie sa mă aplec, sa car cada plina cu apa sau sa o golesc cu greu.
Am pus-o si azi dimineata asa. Am umplut-o si m-am dus sa dezbrac Gulia sa il aduc la baie. Cand intru in baie, ce sa vezi?! In cadita mai era cam 1l de apa. Din vreo cativa. Mai multi de 4-5l. Dopul caditei a rămas putin scos de la ultima baie a Bulbucului. (Da, vrea sa facă baie in „cădissă”.)
Ia ghiciti unde s-a scurs apa aia? In cosul cu rufe murdare prin găurile din capac. Acuma detin un cos cu rufe murdare si bine înmuiate. Care trebuie spalate urgent daca nu îmi doresc sa se imputa. M-am pus deja pe treaba.
Pe Gulie l-am spălat in litru ala de apa, asa ca nu mai duhneste a brânză.

Mă tot chinui sa impachetez. Îmi si iese intr-o mare măsură. Desi parca nu se vede… Oricum, profit de ocazie ca sa triez si dau lucruri. Pana o sa termin de impachetat, o sa avem nevoie sa inchiriem camion ca sa scapam de lucrurile pe care nu vrem sa le mai luam cu noi.

Am fost la Werchter. Cu ocazia asta mi-am luat si cizme de cauciuc. Ale mele. Impachetate bine pana la anul cand merg iar.

In rest sunt lesinata de somn. Am facut un calcul – dorm cam 5h pe noapte si alea cu întreruperi. Rar apuc sa mai dorm si ziua. Ca eu si feciorul nu ne sincronizam.
Le-am plozi si lui Mr. G ca dupa cetermin cu alaptatul (deci peste vreo 2-3 ani) mă iau si ma duc undeva singura vreo doua săptămâni. Sa nu aud de copii, facturi si mai stiu eu ce altceva.

Publicitate

3 gânduri despre „Despre cum i-am facut baie copilului intr-o lingura de apa. Si alte bazaconii.

      1. the cilelrenda coach blouse is awesome. do you sell these? i want the blouse. for real. i could just see him elbowing his way thru. you have a great way of writing!

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.