Conversatii cu Spock

Spock face bine. Inca nu il declar scapat, dar sa zicem ca face bine. Mananca normal, e activ, incizia arata ok. Pe cale de consecinta, ne permitem sa facem misto de el si cu el. 😀

„Spock, uite, daca tot aveai chef sa te razi pe jumatate de falca, era suficient sa-l rogi pe Mr. G. Oricum iti promite de 4 ani ca te rade chel si iti face dungi de zebra cu markerul permanent. Si nici nu ar fi costat xxx €.”

Spock se uita la mine cu fata lui de mamut ciufulit si croncane ca o curca. Mai ca am impresia ca rade de noi.

„Spock, acum ai sansa sa le explici celorlalti 3 porcuti ce inseamna sistem de asigurari de sanatate. Vezi, voi cotizati toti patru lunar. Ei nu au avut nevoie de tratamente. Tu tocmai ai cheltuit aproape tot fondul de asigurari pentru un ras pe juma de falca.”

Spock se duce la gard si maraie la colocatarul sau Data, de care acum e separat temporar. Banuim ca ii explica ca mai bine sa nu ai nevoie de asigurarea de sanatate.

(Nu, nu exista asigurari de sanatate pentru porcusori de guineea. Doar cont de economii in care punem lunar o anumita suma tocmai ca sa nu ne destabilizeze bugetul patanii pe care nu ni le dorim, dar sigur apar.)

„Spock, sa ne spui si noua cine te-a ras in halul asta. Sa nu cumva sa mergem pe acolo… Putea, totusi, sa te rada simetric. :D”

Spock se intoarce si ne arata fundul care e simetric plin de blana.

Pana una alta, noi ne bucuram ca nu mai arata ca scapat de pe platourile de filmare de la vreun film horror. Si ca mananca si defecheaza normal. Ne-a dat ceva palpitatii creatura!

Va las cu o poza mai ascunsa a operatiei, ca nu vreau sa pun una in deplinatatea grozaveniei ca sa nu faca careva vreun atac de cord.

wp_20170226_001

Publicitate

Un gând despre „Conversatii cu Spock

  1. mititelul…cei 9 (noua) pisici ai mei tocmai ce au scăpat de o răceala urâta…însănătoșire rapida lui spock!!!

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.