Project management in sarcina

Primele 6 luni din prima sarcina au fost moartea creierului si a organizarii. Bineinteles ca mi-am dat seama multe luni dupa cand imi tot gaseam hachite prin hartii si facturi neplatite. Am corectat la erori in contabilitatea proprie vreo 9 luni dupa. Noroc ca nu era mare filosofie.

De data asta cam stiu la ce sa ma astept. Si totusi nu sunt scutita de incurcaturi si uitucisme. Ba chiar zilele trecute am constatat ca am saltat o factura de telefon. Asta dupa ce m-am minunat cum de mi se vede suma de plata inainte sa fie data de emitere a facturii si cum de suma asta e identica cu factura din august. Mister lamurit 2 zile mai tarziu cand chiar s-a emis si factura pe septembrie.

Si ca sa reduc la minim toate potentialele daune, pe langa agenda de la munca, mi-am facut si una personala. Pe capitole si capitolase, cu „to do lists” pe saptamani. Si cu notite apropo de fiecare proiect.

Probabil cea mai mare bataie de cap o sa mi-o dea publicarea cartii. Ca eu nu sunt ca orice alt autor, nu dau fuga la editura sa ma rog poate o publica careva. Adica hai sa fim seriosi! Sunt un neica nimeni! De ce mi-ar publica careva o carte?! Dar culmea e ca stiu cativa oameni care ar cumpara-o. 🙂 Nu destui ca sa conving o editura.

Oricum, ca sa fiu sincera, nu mi-ar surade ideea sa-mi vand drepturile de autor asupra cartii. E a mea. Daca am chef sa o  traduc in enshpe limbi, nu vreau sa dau socoteala nimanui. Daca brusc maine vreau sa o retrag de peste tot, la fel, e decizia mea.

Asadar, o sa fie self-publishing. Ceea ce inseamna ca eu trebuie sa coordonez tot: ilustrator, corectura si editare de text, formatare si paginare, ISBN si publicare. Noroc ca am oameni in jurul meu care se ocupa de fiecare bucatica in parte. Unii s-au oferit voluntari, altii pe bani. 🙂 Dar tot trebuie sa ma asigur ca fiecare are tot ce ii trebuie ca sa isi faca treaba. Deci pe langa a scrie un text amuzant si interesant, mai fac si treaba asta.

Daca imi iese, o sa pot sa-mi trec si asta in CV. Project management si publicare de carte. :))) Duamnii, cum suna! (Eu ma prapadesc de ras, sa stiti!)

Mno, acum va las. Ma duc sa mai scriu un pic in agenda. 😛

Publicitate

3 gânduri despre „Project management in sarcina

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.