M-a tras curentul. Muahahahaha!

Stati linistiti, nu am bolunzit! Si nici nu am inceput brusc sa cred in „m-a tras curentul”. Mai ales ca citeam zilele trecute cum ca curentul asta romanesc e o mare facatura si e o denumire generica pentru anumite reactii care apar pe fondul unor probleme existente la trecerea de la cald la frig.

Dar am o afectiune din categoria asta. Nevralgie intercostala o cheama in limbaj medical.

M-am trezit azi dimineata normala. Cat de normala poate fi oama intr-o zi de miercuri. Am hranit si impachetat copilul, am trimis-o la cresa si m-am apucat de trebaluit prin casa ca sa profit de cele 20 de minute de „liniste”. Si am plecat la munca.

Pe drum m-a luat cu un pic de frigut ca am doar o bluza gen ie pe mine si afara erau vreo 16 grade. Si cum mergeam asa pe o strada cu conversii mei cei noi bag sama ca erau deschise geamurile si usile in case opuse si m-a prins curentul. Brusc m-a palit.

Adica brusc am simtit un junchi intre coaste la spate pe partea dreapta. Am incercat sa ma misc sa-l detensionez si nimica. Ba mai mult, pe masura ce avanseaza ziua e tot mai rau. Si nu am chef sa ma duc la farmacie sa cumpar medicamente ca am acasa si parca nu as vrea sa fac colectie. Am facut rost de un paracetamol, il iau acusa.

Mno, ma misc pe o parte, icnesc si am o fata de parca am mere acre ascunse in falci. La 5 ma duc acasa sa ma ia fii-mea de proaspata.

Va doresc sa nu va traga curentul! Si nici vreo nevralgie intercostala…

Publicitate

3 gânduri despre „M-a tras curentul. Muahahahaha!

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.