Din ciclul „creier lesinat”

Acu’ vreo luna ma duc (aproape) cu o falca in cer si una in pamant ala furnizorul meu de telefonie mobila si il iau pe nenea de la ghiseu la trei pazeste. Motivul ?! Simplu ! Telefonul meu ulta mega bengos (a se citi fableta cu care pot juca ping pong!) nu reuseste sa se conecteze la 4G ul lor. Si ca de ce ?! Dece, dom’le, de ce ?!

Bag sama ca omul era deja obisnuit cu mame nedormite si isterice, ca si-a pastrat calmul, a butonat un pic pe la calculator si ma lamurit. Pai pentru ca aveti 100 MB inclusi in abonament si dupa ce se termina, iaca se termina si treceti in edge, adica viteza melcului ardelean neturbat.

Pe drumul spre casa am avut timp sa-mi amintesc ca acu’ un an mi-am schimbat planul tarifar si l-am luat pe cel mai pirpiriu pe principiul ca oricum folosesc telefonul pe post de telefon atat de rar incat as putea trai fara nimic inclus. Iar internet am la discretie la munca si acasa. Deci cui ii trebuie 4G?

 

De cand cu ploada si obsesia mea de a citi etichetele produselor cumparate, m-am decis printre altele sa-i fac si inghetata acasa. Dau strigare pe grupul de diversificare, fetele saritoare ma lamuresc cu retete rapide, saptamana trecuta purced la treaba. Si incep prin a baga joi seara o banana super coapta la congelator.

Ieri seara (adica duminica) zic ia sa fac eu inghetata aia sa vedem ce iese. Si scot banana de la congelator si ma uit ca idioata la ea. O congelasem cu coaja cu tot! Mbon, ce facem, ca nu putem sa o blenduim cu totul…

Am asteptat cuminte 5 minute, s-a inmuiat putin si am reusit sa o curat. Dar ma mir ca nu am degeraturi la degetele de la maini!

Inghetata a iesit mi-nu-na-ta! Fii-mea ba chiar s-a jucat cu mainile in vasul in care am preparat-o si apoi s-a amuzat stergandu-se pe maini de pantalonii mei.

 

Tineti aproape, va povestesc saptamana asta cum Zana Pantofilor Noi s-a aliat cu Zana Cardurilor de Credit…

Publicitate

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.