Impresii de luni

Sau un fel de „pe ce mi-au mai căzut ochii recent”.

Cică a murit Fane Spoitoru. Si ca a fost mare circ la înmormântarea lui. Manelisti, transmisiuni live la TV, tot tacamul. Si ne mai miram de modelele de viata pe care si le aleg copiii nostri. Pardon, ai vostri, ca a mea nu se uita la TV încă.

Pe de alta parte, a murit si Prince. Care, fie vorba intre noi, e mult mai cunoscut decât Fănică al nostru. Si, ce sa vezi?! Nema circ mediatic.

S-a asternut linistea peste Colectiv. Cică a fost dat publicitatii un raport, bineinteles ca nimeni nu e vinovat cu nimic. Stilul romanesc: soarta ne e potrivnica, sferele se aliniază prost, noi nu avem cum sa facem altfel, stati asa ca mai am vreau sa ocup functia asta încă un pic…

Cică in gradinitele din Romania se agreseaza copiii. Educatoarele ii paruiesc si ii imbrancesc pentru ca nu vor sa doarma, sa mănânce etc. Si cică judecătorii considera ca astfel de fapte nu prezinta pericol pentru copii.

Mno, eu ii sugerez judecătorului ca data viitoare cand nu termina tot din farfurie sa-si traga doi pumni in cap. Cu forta. Iar educatoarea, tura viitoare cand nu are chef sa se culce ca s-ar mai uita la un episod din Grey, sa cheme pe cineva sa o taraie de par in pat.

Stiu, bătaia e rupta din rai, plozii is niste creaturi mici si proaste care trebuie dresate cu orice pret etc. Mi-e sila…

Cam atât îmi trece prin cap acum. Restul se opreste in sila din stomac.

P.S. Daca va intrebati de ce diacriticile exista si sunt pe sarite, e vina telefonului.

Publicitate

Un gând despre „Impresii de luni

  1. o fi Prince mai cunoscut si mai mare, dar mai aproape de sufletul si creierul unor oameni e acel Fane Spoitoru. Apropos, ce o facut asa bun in viata? sau nu merita sa caut… cum oi fi trait eu pana acum, asa oi trai si pe mai departe.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.