Cum sa-ti ucizi de inima noii sefi

Nu am disparut in fumul exploziilor cum s-ar putea crede, ci doar in vacanta. Peripetiile raman pentru alta postare. La fel si multumirile pe care trebuie sa i le adresez public Bulbucului.

Azi despre altceva. 😀

Noii mei colegi practica specializarea. Adica ei isi stiu bucatica lor de lobby si mai mult e pentru cei care sunt platiti sa faca diverse joburi. Asta include partea de IT, de la un banal mesaj « out of office » si pana la schimbarea conexiunii de Internet.

Cum eu sunt fata cuminte (vorba vine), inainte sa plec am setat un mesaj prin care sa anunt lumea ca am plecat, dar ca ma voi intoarce. Cum sunt si putin fara tigle pe casa, am pus unul pentru « interiorul organizatiei » si altul pentru exterior.

Cel de interior era ceva de genul „I ‘m in Venice. See you next week. :D”. Cel pentru exterior era profi, zicea ca nu am acces la email si rugam lumea sa o contacteze pe colega mea.

Mno, normal ca atunci cand sefele imi trimiteau vreun email il primeau pe primul. Si, cum se pare ca sunt singura care stie ca se pot pune mesaje diferite pentru colegi si colaboratori externi, panica! Ca doar nu le spui clientilor „Io-s la Venetia. Ma intorc intr-o saptamana!”.

Azi dimineata, de cum m-am intors, ma ia una din sefe usurel, su o listuta cu chestii de rezolvat (nimic urgent) printre care imi strecoara si un usor „noi nu punem mesaje de genul asta si, mai ales, nu trebuie sa spunem clientilor unde mergem i vacanta…”. M-am scuzat, am zis ca nu mai pun out of office veci pururi etc. Dar parca ceva nu batea… Pana cand am ajuns in fata calculatorului si mi-am dat seama despre ce e vorba.

Le-am trimis un email la toti ca sa le iau palpitatiile de pe suflet si sa-i asigur ca niciun client / colaborator extern nu stie ca am fost la Venetia. Bineinteles ca apoi toti colegii m-au intrebat cum sa faca si ei sa puna mesaje diferite. Sper sa nu incurce vreunul borcanele si sa explice clientilor in loc de colegilor ca e la plaja in bikini.

Publicitate

6 gânduri despre „Cum sa-ti ucizi de inima noii sefi

  1. din outlook, sunt 2 taburi: Inside my organisation /outside my organisation.

   In rest, si eu am 2 mesaje, cu 2 adrese de email. Cei din echipa ma pot contacta pe email personal, cei din afara echipei contacteaza numai pe sefi.

  1. Sa stii ca e mai bine relaxant decat cu unul care avea pretentia sa stiu toooot, de la schema de electricitate, pana la cum se fac acreditarile la Parlament. :))))
   La astia macar pot sa le spun: „nu stiu, sa se descurce tehnicianul IT”. 😉

 1. Buna ziua,ma numesc Valentina si muncesc in belgia ca ajutor de independent de doi ani inscrisa la UCM cu totul platit la zi,in zona Walonia in urma cu 4 luni cumnatul meu Belgian la care lucram intr-o friterie mi-a spus sa merg sa ma retrag de la UCM pt ca imi va face un contract de munca stiind ca vreau sa raman insarcinata ,dupa doua luni in noiembrie am ramas insracinata m-au tinut 4 luni la munca la negru si nu mi-au facut nici un contract si acum m-au dat afara ca pe ultimul om spunadu-mi ca nu pot sa ridic greutate am martorii tot satul ca am muncit acolo ca suntem foarte cunoscuti ca friterie pe regiune ce pot face in acest lucru mentionez ca noi ca societate familiara imi spuneau la salaraiu ca dupa ce scadeau toate investitiile daca mai ramaneau bani de salarii ramaneau daca nu luam cat era.astept raspuns cu nerabdare si va muntumesc din suflet

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.