Ajutati-ma sa o cunosc pe Mara!

De vreo doua săptămâni sunt neom. Plâng pe strada, plâng in baie la serviciu, plâng acasa.

Nu, dintr-o fericire egoista, nu mi s-a întâmplat nimic. Copilul meu e teafăr, sotul si porcusorii asisderea. Cel putin din cate stim noi…

In schimb Marei nu ii e bine. Voi poate nu stiti cine e Mara. Dar eu stiu. Eu o stiu pe bebelusa de aproape 6 luni de pe un grup care, ironic in acest moment, se cheamă „Viate e pumoasa!”. Impartaseam cu mama Marei opinii si întâmplări din viața bebeluselor noastre. Bebeluse ca orice bebeluse, vesele si zvapaiate.

Asta pana acum doua săptămâni când viata Marei si a familiei sale s-a schimbat complet. Mare are o forma agresiva de cancer. Din cauza unor vicii de procedura medicala, rezultatele biopsiei sunt neconcludente in sensul ca medicii romani nu pot spune daca e A sau B. Si aceeasi medici refuza sa isi dea girul pentru plecarea la tratament in strainatate. In schimb se oferă sa puna citostatice pentru ambele variante in trupul de 6kg al micutei Mara.
Pe de alta parte, parintii lupta, cauta variante care nu doar sa-i prelungeasca cu cateva luni viata, ci sa o faca sănătoasă. Si pentru asta au nevoie de bani. Caci probabil statul roman nu o sa le deconteze tratamentul in strainatate.

De doua săptămâni sunt neom. Plâng tinandu-mi copilul in brate si ma gândesc cum s-o fi simtind mama Marei. Mai ales ca asistentele din spital ii spun sa nu o mai tina in brate ca se îmvată prost… Plâng când ii fac de mâncare Bulbucului si ma gândesc ca Mara in loc sa înceapă diversificarea o sa înceapă cura cu citostatice. Si tot asa de doua săptămâni…

Voi nu o cunoasteti pe Mara si poate nu aveti niciun motiv sa o ajutati. Dar ma cititi pe mine si poate vreti sa mă ajutati. Pentru ca eu as vrea sa o cunosc pe Mara. Peste un an sau doi când sarcomul ei va fi doar o amintire neplacuta si ea va fi un copil voios, as vrea sa o plimb prin Bruxellex si sa o trimit la joaca cu Bulbuc in timp ce eu si mama ei stam la o cafea si ne minunam de nazbatiile ploadelor.

Ajutati-ma sa o cunosc pe Mara!

Update conturi (din cauza ca BRD percepe un comision de 4 lei pentru fiecare intrare in cont!)

Contul in RON este: RO94INGB0000999905709124 – Raluca Ilie (RON)

Contul in EURO RO42INGB0000999905709187 – Raluca Ilie (EUR)

Date de identificare ale ING bank
ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti
Adresa bancii: Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 48, sector 1, Bucuresti, Romania

Cod SWIFT: INGBROBU
COD BIC: 606410008

Contul de BRD este in continuare valabil si utilizabil pentru DEPUNERI LA GHISEUL BANCII.
RO84BRDE180SV64481081800 – Raluca Iilie (RON)

Cont in lei:
Ilie Raluca
RO84BRDE180SV64481081800
BRD Bank

Pentru donatii in USD sau EUR, urmati procedura de aici: https://www.youcaring.com/mara-ilie-518765#.VsdmfkjFH4i.facebook

Paypal: oana.branza@gmail.com

Credeti-ma, chiar si 3 lei contează! Sau un share.
Iar in cazul in care vreti detalii despre starea ei exacta, se pot furniza.

12779199_1045296995544223_1651927939355346383_o

Publicitate

6 gânduri despre „Ajutati-ma sa o cunosc pe Mara!

  1. O sa fac si eu reblog la mine, desi nu prea am asa multi cititori, dar cum ai spus, si unul (OM) conteaza. Si orice banut. Maine sau poimaine, cand pot fugi la banca pun si eu un banut, chiar de nu e mare, dar cat pot.
    Stiu durerea de a-ti pierde pruncul. Si nu doar de asta fac ce fac, ci fiindca e un mod de a mangaia pe Mara si a te ajuta pe tine s-o cunosti.

  2. Reblogged this on dordedoi and commented:
    Redeschid blogul doar să pot susţine, măcar virtual, un copil care are şansă la viaţă, dar care trece prea curând prin cea mai cumplită încercare: cancerul.
    Vă recomand să citiţi articolul întreg de la prietena mea Mirona, belgianca din blogroll-ul meu.
    Vă mulţumesc în numele Marei şi al mamei sale.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.