Prima serbare a Bulbucului

A avut loc vineri de la 5 la cresa. O cresa publica din Bruxelles frecventata atât de belgieni cat si de imigranți, de crestini, atei si musulmani.

Am fost informati cu cateva săptămâni înainte, ocazie cu care am primit si lista de preturi pentru mâncarea si bautura non-alcoolica ce urma a fi servita, cu mențiunile ca trebuie sa comandam si sa plătim înainte si ca banii stransi vor fi folositi pentru achiziția de jucării. Bun! Am plătit ce ne gândeam noi ca o sa mancam, am trecut in agenda si așteptam sa vedem cum se petrece o serbare de Craciun in Belgia. De poezii nici nu putea fi vorba, ca stiam sigur ca Bulbuc nu a primit tema pentru acasa.

Pai a fost simpla toata treaba… Parintii au ajuns când au terminat cu munca, am mâncat clătite, gofre si am baut suc si ciocolată caldă. Am stat de vorba, ne-am tras reciproc copiii de obrăjori etc. Plozii care in ianuarie merg la scoală (maternelle) au primit diplome de absolvire a cresei. Toti copiii au primit cate un cadou simbolic, idem pentru toti din grupa. La grupa de bebelusi a fost cate un arici de plus. Noi am primit cate un glob pictat de bebelusii din dotare si cate o felicitare tot creche-made cu amprenta bebelului si poza lui purtând caciula de Mos Crăciun.

Nu s-a costumat nimeni in nimic. Mai putin Bulbuc a carei mama nebuna i-a cumpărat coarne de ren cu fundite. Bineînțeles ca a facut furori. Si tot bineînțeles ca ceilalti parinti îmi explicau cum domnișoara e sefa. Amuzant la vârsta asta, sper sa nu degenereze mai încolo…

Si cam asta a fost serbarea noastră. Pe gustul nostru as putea spune.

Publicitate

8 gânduri despre „Prima serbare a Bulbucului

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.