Despre cum am ajuns sa dorm in frig

Eu mi-s romanca cu sangele subtire. Adica obisnuita sa dorm cu sosete in picioare si la macar 20 de grade in camera. Nimic nu ma enerva mai tare intr-o vreme decat sa ma trezesc  intr-o camera rece.

Si m-am mutat in Belgia acum 5 ani. Aici nici macar vara nu mi se pare potrivit de picior gol. Totusi, incet, incet, m-am aclimatizat. Ba chiar a inceput sa nu mi se mai para racoare la 14 grade. Cu amendamentul ca am mai dat drumul la calorifere si in mai sau septembrie.

Dar de cateva luni s-a schimbat placa. Adica s-a mutat Bulbuc cu noi in casa. Desi in maternitate erau 27 de grade, acasa recomandarea a foast de maxim 20. Am exagerat eu un pic in aprilie si am tinut-o la 21, dar apoi a venit vara si, incredibil,ba chiar caldura. Asa ca nu m-am mai ostenit sa pornesc caloriferul. Doar a trebuit sa dezbrac Bulbucul care de cum trece de vreo 22 de grade deja se foieste si doarme prost. M-am gandit ca o fi fost aerul mai uscat…

Dar nu. Iaca a venit friguletul si m-am avantat si eu inspre calorifer. Vreo doua zile la rand ca in a treia mi-am dat seama ca ori dardai un pic pana adorm, ori ne trezim din ora in ora ca se foieste copilul careia ii e pre cald. Am ales sa dorm.

Si ma gandeam ieri ca asta e motiv de mutat Bulbucul in camera ei. O las sa doarma la 17 grade si eu imi fac 25 in camera. Stiu, mama denaturata.

In alta ordine de idei, postarea asta e scrisa de pe noul meu telefon. Ma scuzati, caramida. Dar mai multe despre el si de ce, intr-o postare viitoare. Deocamdata e un fel de relatie love & hate. Fix ca si cu cel vechi. Doar ca ala functiona pe android si era jumate din asta…

Publicitate

Un gând despre „Despre cum am ajuns sa dorm in frig

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.