Exista viata dupa!

Vineri boceam pe canapea din fundul rarunchilor ca de trei luni imi tocesc creierii nefacand nimic nteligent. In afara de faptul ca as putea sa-mi dau un doctorat in alaptare si pusee de crestere, nimic din ce am sperat sa fac cat stau acasa nu s-a materializat. Si totusi inca nu dau in depresie pentru ca vad luminita. Clar nu seamana a far, si probabil ca nu o sa mai fie vreodata far, dar o luminita de lanterna chioara tot gasim.

De pilda, joi si sambata m-am destrabalat la concerte rock. Am avut bilete la Rock Werchter. Desi am avut pentru 3 din cele 4 zile, am regandit rational toata tarasania si am mers joi la unul scurt si sambata la 3 lungi. Concerte, nu altceva. Biletul de duminica l-am dat. Asadar am vazut Florence + The Machine, Noel Gallager’s High Flying Birds, Lenny Kravitz si The Prodigy. Dar despre toti astia si alti artisti in alta postare. Daca nu uit sau daca am timp, bineinteles.

Ideea e ca joi am evadat din casa fara copil vreo 4 ore si sambata vreo 9. Mr. G a fost pe baricade. Desi era speriat ca nu o sa doarma copila de dorul meu, de ambele dati i-am gasit dormind (mai ales pe ea, ca lui ii e teama ca se rostogoleste peste ea 🙂 ). Nu, nu am bocit sa-mi sara chimesa de pe mine de dorul ei, nu am sunat acasa din 10 in 10 minute si nici nu mi-am pus poze cu ea pe telefon ca sa ma uit intre doua melodii rele marca The Prodigy. Ba chiar sa stiti ca nu am sunat de loc acasa… Pedepsita pentru pacatul asta am fost, ca a durat o ora jumate sa iesim din parcare dupa concert.

Fix in acest moment (adica seara la 8.31) pitica doarme. Ma chinui de aproape 7 saptamani sa o conving ca la 8 e ora de somn. De obicei adoarme, se trezeste, urla de oboseala, o luam de la capat si pe la 10.30 adoarme. Cel tarziu 11.30. Acum a adormit la 8.12 si sper sa nu se trezeasca prea curand. Oricum, si daca se trezeste, tot am apucat sa scriu pe blog.

Ieri mi-am spalat si geamurile. Alea din tavan, ca pe restul le-am executat vineri inainte sa bocesc. Asadar, ieri am chemat-o pe mama sa pazeasca Bulbucul o ora, eu am urcat la vecinii de deasupra, am iesit pe geamul lor si mi-am spalat geamurile de sus. Super misto gimnastica, mai ales ca marea grija era sa nu alunec sa trec prin ele. Bineinteles ca mama imi dadea indicatii de jos, in timp ce eu incercam sa-mi lungesc bratele cat mai tare. Oricum, cred ca-i tare fericita ca a vazut si ea toate geamurile de la noi de acasa spalate. Din noiembrie ii stau pe creier!

Gata, ma duc sa mai fac si altceva inainte sa se trezeasca creatura si sa necesite readormire.

10 gânduri despre „Exista viata dupa!

    1. Nu, nu m-as fi dus intr-o carciuma ci direct in pat la somn. :))) Oricum, as fi putut si acuma doar copilul era cu tat-su acasa. Iar lui Mr. G chiar nu ii place sa piarda noptile!

  1. Esti pe drumul bun, lucrurile se vor aseza, doar ca viteza in care ele o fac, de la tine se percepe diferit. Vrei-nu vrei, e o monotonie care te macina, cu tot timpul tau liber inexistent, cu toate activitatile pe care le ai.
    Esti perfect sanatoasa, nu te mai suspecta de depresii. Iti apartii tot mai putin in ultima vreme, de aceea resimti mai acut astfel de stari. Iar portia de bocit are rolul ei curativ. Nu e decat o supapa fireasca.

    1. Pai tocmai de aia bcesc, ca sa scap de depresii. O singura data am fost pe marginea uneia si nu mai vreau sa ajung vreodata acolo. Bine ca ii recunosc semnele…

  2. Fie-ti mila de mine si zi si mie cum faci cu laptele? Daca e prea perso, ai emailul meu (cred, sper).. ca am ramas invatata prost din prima luna in care Pufus avea program autoimpus de masa la 3h si intre somn (timp in care ma-sa il abandona cu ta-su si se ducea la cosmetice, coafoare si curata dulapuri literarly cat casa).. intre timp Domnul Sot e la munci si eu imi smulg parul din cap si mai doarme cucu pe timp de zi, alaptez la ora fixa (noaptea dormim vreo 10h eu, dar nu-i timpul pierdut ;)). No, pompa de sani? Lapte matern la biberon? Nici nu stiu ce-i aia si as vrea sa (nu) aflu, dar mi-e ca la un mom dat n-o sa am de ales/o sa ma enervez etc. Am una de imprumut, manuala. Habar n-am cum se stocheaza, I find it gross, dar astia-s pitici si m-oi relaxa. Esti singura pe care am chef s-o intreb, ca nu stiu multi pompisti :))

  3. ha-ha-ha 🙂 ‘Pedepsita pentru pacatul asta am fost, ca a durat o ora jumate sa iesim din parcare dupa concert.’
    Daca poti sa te amuzi, luminita e mai aproape decat ti se pare!

Comentezi?!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.