Cina cu mancare romaneasca

Nu am prea multe de spus, iar ce am de spus e ca un fel de scuza ca nu am mai multe de spus. E ora 1:41 si tocmai am ajuns acasa dupa ce am hranit o comunitate internationala si mixta formata din 12 persoane cu sarmale, mamaliga, tochitura si mici. Impresiile au fost pozitive inspre repetitie. laudele nu trebuie sa-mi fie adresate mie, ci doamnei Elena de la Restaurantul Transilvania din Bruxelles.

Dupa ce ma trezesc si imi revin, va povestesc cum am dansat si facut karaoke pe Call me maybe, Hit me baby one more time si I was made for loving you. Amu ma duc sa ma culc ca in 7 ore, cel tarziu, trebuie sa fiu la munca. Si am o voce de spart sticle, ca borcane nu am.

Publicitate

11 gânduri despre „Cina cu mancare romaneasca

  1. Cine ti-a dat tie voie sa scrii despre sarmale si mamaliga pe blog? Tu stii cat sunt eu de pofticioasa? De unde iau acum varza murata, sa fac sarmale? Cred ca mi-ar fi mai usor sa o gasesc pe doamna Elena din Bruzelles decat o frunza de varza murata. 🙂

  2. Ioi da. In lunile mele de pribegie prin Londra, imi duceam colegii de servici la restaurantele romanesti. Toti erau extrem de multumiti de gust, insa se ghiftuiau asa de tare incat li se facea rau :))

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.