Confluente culturale

Asta nu e banc, e poveste adevarata! 😀

Cum Mr. G s-a comportat bine, i-am promis ceva bun – ochisem eu o brutarie Paul in AFI si am decis sa-i cumpar un macaron. Dupa indelungi analize bazate pe experienta belgiana, am decis sa il fericesc cu un macaron cu specouloos, mai ales ca si vazusem in oferta. M-am prezentat destoinica la casa, am solicitat un/o (nu stiu genul in romana) macaron specouloos si am intins banii. Replica vanzatoarei m-a lasat cu gura punga de ras neexprimat: „un macaron SPECTACULOS?”. Am spus si eu da, dar in timpul asta ma gandeam care din noi nu stie despre ce vorbeste si trageam cu ochiul la galantar sa fiu sigura ca imi da ce am cerut. Dupa ce mi-am luat produsul, m-am mai uitat o data in galantar la eticheta – era SPECOULOOS, nicidecum spectaculos. 😀

 

Publicitate

20 de gânduri despre „Confluente culturale

  1. =)))) asta imi aminteste de o poveste similara… eram pe la Orsova la o cofetarie. era banchetul clasei a 8-a… si un coleg s-a dus si si-a ales prajitura MANEA.. apoi toti au inceput sa ceara prajituri manele.. se facuse forfota in toata cofetaria ca erau prajituri cu manele =)) defapt cofetaria se chema MANEA cu accent pe primul A nu pe al doilea. prajitura la fel :))

    1. nu cred ca era ea incompetenta, cat managerul care nu le-a explicat ce vand. cum nu te poti astepta ca un belgian sa stie ce e aia telemea, nu ma astept nici eu ca toti romanii sa stie ce sunt alea macarons si speculoos.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.