Bizarerie ciudata sau ciudatenie bizara

Ieri ma dadeam huta pe mail. Pe unul din alea private, ca mi-am dat seama ca am in total 10 adrese de mail cu numele mele pe ele. Dar despre asta mai spre sfarsitul postului. Asadar, orbecaiam prin cea mai uzitata casuta de posta electronica personala. Si, la un moment dat, constat ca am ceva prin spam. Intru, ca se mai strecoara si lucruri bune pe acolo, si dau peste un mesaj fara nimic la destinatar si fara subiect. Apas pe refresh, nimic nou. OK, mut mesajul in Inbox.

Tot nimic. Imi fac curaj si il deschid, ca doar eram la munca si stiu ca avem un antivirus bun. Numai ca, surprizele continua… Mesaj gol, de la nimeni, despre nimic. Mai mare goliciune ca asta nici nu am vazut. Adam si Eva internetului cuprinsi in acelasi ravas!

Ma izbeste o idee si incerc un forward cu gandul ca poate din Outlook s-o vedea altceva. Numai ca nu am mai apucat sa apas bumbul ca am avut parte de alta minunatie.

Ia uitati-va in chenarul rosu cand a fost trimis e-mailul… In mai putin de o secunda mi-au trecut tot felul de ganduri sturlubatice prin cap, si nu le punem la socoteala pe cele panicarde care ziceau ca o sa-mi pice sistemul. Asadar:

– Hiiiii, mesaj din trecut! O fi scris cu cerneala simpatica…

– Ioi, daca nu eram nascuta in 1970, de unde a stiut expeditorul ce adresa de e-mail o sa-mi fac in 2010?

– Tulai, dar Yahoo! inca nu se inventase pe atunci! Clar vine din spatiu.

Cred ca o sa pastrez mesajul asta pentru eternitate ca doar vine din trecut, deci s-ar putea sa fie ceva important. Poate o fi de la mine dintr-o viata anterioara si incearca sa-mi zica ceva. Sunt confuza si confuzata…

Daca e un virus, constat maine cand deschid calculatorul la munca. Si atunci macar stiu sa nu ma astept sa-mi porneasca laptopul cand ajung acasa.

Revenind la adresele de e-mail de care vorbeam la inceput, am 10 la numar. Mi-am dat seama aseara si era sa cad de pe scaun (nu stateam pe ala rupt!). Sa vi le insir si voua (categoriile, nu adresele cu numele): 3 personale (una veche cu un nume simpatic, una pe GMail aproape nefolosita si una uzuala pe Yahoo!), 2 semi-personale/profesionale (una pentru blog si una pentru actele cu independentii in Belgia) si 5 profesionale, de la munca. Toate functionale! Cine le ghiceste pe toate, cu nume complet, ii dau un premiu!

Daca stau bine sa ma gandesc, am fost in contact cu o singura persoana care ar putea sa le identifice pe toate. Dar ar trebui sa faca o cercetare incrucisata prin diverse cotloane internautice si nu cred ca e chiar atat de curios. Asa ca stau linistita, chiar si pe scaunul cel rupt, ca nu va trebui sa-mi consum energiile pretioase pe cautat premii pentru castigatori. 😀

Si incalecai pe-un Inbox, si ma dusei in Spam, si va spusei povestea mailului bizar…

Publicitate

14 gânduri despre „Bizarerie ciudata sau ciudatenie bizara

  1. trebuia sa deschizi mailul asta seara, de Halăuin… eu l-am trimis in 1970 si ai stricat toata surpriza… de 42 de ani astept momentul cand il vei deschide :))

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.