Sa ne cunoastem…

… intre noi bloggerii. 🙂

Ratai eu cu gratie intalnirile deosebite organizate de coolnewz prin Bucuresti si Iasi, dar mandria mea de blogger in ascensiune fulminanta (ca sa am de unde sa pic si sa ma lovesc cu fundul de pamant) s-a simtit lezata si a considerat ca e cazul sa-si ia revansa. Pe cale de consecinta, am profitat de conditii favorabile si coincidente si am organizat o intalnire cu alti 2 bloggeri romani din Romania veniti in vizite de afaceri si de curtoazie pe meleaguri belgiene.

Dovada, in poza de mai jos.

In imagine, de la stanga la dreapta: Jurnalul unui scorpion, Io adica belgianca (cu b mic) si Radu Vasile. Sa nu uitam paharele, deja goale in cadrul asta. Pozele cu ele pline sunt in aparatul lui Radu, care s-a intors putin prin Epoca de Piatra si e lipsit de net pentru cateva zile, deci mai avem de asteptat.

Multumim si fotoografului, adica Svetlanei. Si nu numai pentru poze, ci si pentru ca ne-a suportat palavrageala fara noima timp de mai bine de 2 ore.

Ce pot sa zic despre intalnire?! Pe mama o cunosc deja de aproape 30 de ani (v-am spus ca nu am greturi sa-mi rostesc varsta cu voce tare?!), deci nimic nou. 😀 Legat de Svetlana si Radu – cam scurta. Trebuie neaparat reeditata!

Acum fug la Namur, promit sa ma intorc cu poze.

14 gânduri despre „Sa ne cunoastem…

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.