Pazea, vine mama!

V-ati prins, nu?! Vine mama in vizita. Apara si pazeste! Poate oi supravietuii… Dar,cel putin o saptamana, trebuie sa fiu fata cuminte, ca mama asa ma stie – copilul model, devreme acasa, intotdeauna in patul propriu la 10 etc.

Asa ca s-au dus pe … garla berile mele la ore tarzii, fustele minii la munca, decolteurile adanci (pe care nu le am, fie vorba intre noi) si iesirile in oras cu nenumaratii amanti care fac coada la usa. Plecati, ba, ca va vad vecinii!

No, acuma o saptamana cred ca as putea sa fiu copil cuminte. Sau sa ma prefac… Nu ca nu ar sti mama ce are in ograda si ce monstru mic zace sub aspectul insipid. Dar nu vreau sa o sperii de tot, ca poate se muta pe aici. Si atunci o sa se sperie Bruxellesul cu totul si o sa se mute de aici. Ca mie inca imi face fata, dar la doua ca mine?! Ca doar nu credeati ca aschia sare departe de trunchi…

Am stat eu si m-am gandit si cred ca planul de actiune o sa fie dupa cum urmeaza: in week-end o plimb de-i sar capacele, ca sa cada lata pentru restul saptamanii. Iar eu o mai sterg pe sestache de la serviciu ca sa-mi desfasor activitatile clandestine. Apoi o sa revin acasa cu o fata obosita de „vai, cat am avut de munca azi!”.

Vedeti?! Si eu cand spuneam ca am o inima mica si neagra, Georgiana nu ma credea…

Cred ca problema mea cea mare e divizarea laptopului astuia aici de fata, pe care am ajuns sa descopar ca-l iubesc tare. Ca mai dorm cu el in pat nu-i nici un secret, deci iubirea asta mare era inevitabila. Dar mamica mea are tot felul de conturi pe tot felul de site-uri dubioase. Si tare mi-e mie teama ca o sa vrea sa le acceseze. Iar tot ce-mi ramane mie de facut va fi sa ma rog ca antivirusul meu sa functioneze corect. Si sa pun mana sa imi salvez tot pe hardul extern!

Asa, la final, care se ofera voluntar sa ma sune pe la 16.30 sa ma sune sa imi aminteasca ca trebuie sa o pescuiesc din aeroport?!

Lasand pamfletaria la oparte, despre mama si talentele ei scriitoricesti puteti citi aici.

Publicitate

21 de gânduri despre „Pazea, vine mama!

      1. Siiiiiguuuur… 🙂 Slana şi palinca de Anvers şi dulceaţa de fructe de pădure de Bruxelles mi-au plăcut şi mie în mod deosebit… 🙂

      2. :)))))) loool Tare asta! Palinca nu prea consum, iar slana nici atata. Si fructe de padure cresc si pe aici: ursi, vulpi, iepuri 😀

      3. Ştiu bancul. Cel cu fructele de mare şi fructele de pădure… 🙂 Am râs mult când l-am auzit. Totuşi, o dulceaţă de vulpe şi un gem de urs nu prea m-ar „aranja”… 🙂 🙂 🙂

  1. Sa te bucuri de perioada cat sta mama ta cu tine, si poti sa o scoti linistita seara la o bere, sau apa plata si tu bere, cum vrei, oricum o sa fie o saptamana frumoasa pentru amandoua.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.