Of, of, mai, mai!

Aseara o cunostinta mi-a provocat ceva reflectii mai profunde care mi-au facut creierul sa faca tot felul de asociatii dubioase, ca de obicei cand neuronii se apuca sa gandeasca singuri si necontrolati. No, si din gand in gand, imi veni in minte fix o melodie si una singura, nu alta. Adica asta:

In mod normal eu nu as fi ascultat asa ceva pentru ca mi-au fost bagate pe gat cu de-a sila astfel de chestii in copilarie. Asa ca am capatat o repulsie „fireasca”… Dar se pare ca incep sa scap de stolurile din copilarie (mai mor si pasarile, dar nicio grija ca puiesc de zor unele noi) si sa imi revizuiesc atitudinea fata de anumite lucruri. Cum ar fi, in cazul de fata, muzica populara.

Si asta imi aminteste ca in copilariile mele chiar am fost figuranta intr-un videoclip de-al lui Furdui Iancu. Spre rusinea mea, nu-mi mai amintesc titlul cantecului, stiu doar ca a fost filmat la Ciunga (aka Uioara de Jos, judetul Alba). Si ca aveam vreo 7 ani maximum si era un frig de crapau pietrele, dar noi, bravi copii ai tarii, ne tineam de poale si pasturi si ne invarteam intre doi stalpi de poarta cu decoratiuni.

Dar Furdui Iancu e unul singur!

P.S. Restul de inspiratie de aseara l-am folosit ca sa scriu un text in engleza pentru un concurs. 🙂

Publicitate

2 gânduri despre „Of, of, mai, mai!

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.