Chestii, trestii... · Jurnal de Belgia

I can get no satisfaction!

M-am invartit in pat si pe o parte si pe alta, m-am chinuit sa adorm, m-am chinuit sa visez si… nimic. Pana la urma concluzia a fos una singura: I can get no satisfactaion! Pentru moment…

(Voi aia cativa care sariti acum sa imi oferiti aspirina saracului pentru „durerile mele de cap”, calm, mai putin elan, ca nu despre asta vorbim in propozitie! :D)

Si insatsfactia mea creste si creste cu fiecare deschidere a blogului de fata. Nu e vorba de continut, cat de imagine… M-am plictisit de ea! Asa sunt eu, fire nestatornica. Ma plictisesc de ce am in jur si trebuie sa le invart ca sa creeze o noua imagine. No, si blogul asta are aceeasi infatisare de mai bine de un an. Si unde mai puneti ca i se apropie aniversarea de 2 ani (a crescut, magarul!). Deci trebuie sa ii iau haine noi.

Problema e ca habar nu am ce fel de haine noi. M-am tot uitat prin temele wordpress si parca nu imi face ceva cu ochiul asa puternic, sa semene a dragoste la prima vedere. Nu vreau sa il fac sa arate alb si curat, caci totusi e un jurnal, nu un blog de stiri / opinie. Dar ma mai gandesc…

Exact asa cum analizez si oportunitatea de a-mi lua un domeniu web, a-l gazdui pe undeva si a-l face sa arate cum vreau muschii mei neantrenati. Mai vedem, mai analizam, caci tocmai ce am platit domeniul .net (asta pe care bantuiti voi acum) la Mos WordPress pentru inca un an.

Deci, pe langa faptul ca sunt nestatornica, nici nu stiu ce vreau. 😀 Cam neadevarat… Cred ca mi-e doar lene sa iau un creion si o foaie de hartie si sa imi fac timp pentru creatie. Adica exact la fel ca si cu scrierile. (Am in pregatire o povestire cu agatatul pe internet, dar sa nu spuneti la nimeni inca. :))

Ce vroiam sa spun?! Aaaa, daca intrati pe aici si vedeti tot felul de alte infatisari, numai pe asta nu, nu va speriati, o sa treaca. Si sper sa nu dureze mult pana voi gasi o solutie de compromis intre hachitele mele si permisivitatea lui Mos WordPress.

Pana una alta, melodia care a inspirat titlul postarii:

Reclame

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.