Chestii, trestii... · Jurnal de Belgia

Duminica dupa-amiaza…

… cu Arakelian.

Credeati ca numai voi astia, bloggeri romani din Romania, reusiti sa o puneti de tot felul de intalniri, sezatori, simpozioane si bagari in seama?! Ha! S-o credeti voi! Tineti aproape, diaspora se pregateste de lovitura! Si totul incepe cu buricul Europei, Bruxelles-ul, of course si bien sur. (Loool, da?!)

Acum cateva luni, sus-numita Arakelian m-a depistat prin jungla internautica si a initiat primul contact. Ca si cu allienii… Dupa indelungi tatonari care au durat pret de cateva comentarii (mai mult din partea ei, ca eu nu sunt o mare comentaca pe bloguri, preferand exprimarea libera verbala), ne-am decis sa iesim la o bere. Ca doar nu era sa iesim la un suc, in Belgia fiind.

Si ziua a venit. M-am pus la punct, m-am frezat, m-am aranjat, ca doar trebuia sa fac impresie buna. Nu puteam sa sperii oamenii (Arakelian + familia) asa din prima. Ne-am dat inatalnire la Bourse – nu puteam fi mai prejos de restul bruxellezilor – si am picat fix cu nasul in Festivalul Berii. Dupa indelungi deliberari intinse pe parcursul unei ocheade aruncate panourilor publicitare, am decis sa tragem o poza si sa ne indreptam spre locuri mai putin aglomerate dotate si cu scaune, nu doar cu loc in picioare. (oameni batrani, nu tinerei sturlubatici asa ca voi!)

Baia de multime ne-a facut insetati, stare ce se cerea ostoita cu ceva bere. Si cum berea nu pica din cer, nici macar in Belgia, ne-am preumblat putin pana am gasit vreo doua locatii adecavte acestui scop (pe rand, nu de-odata). Iar a doua bere fu asezonata si cu clatite. Cu alcooalele si mancarea nu am poze, va trebui sa ma credeti pe cuvant, insa am descoperit 2 forme de arta urbana pe care le-am imortalizat indegraba.

Asadar, miscarea disidentei bloggeristice din diaspora belgiana a inceput ieri. Pazea! Daca scapam de sfarsitul lumii, vedeti voi ce va asteapta!

Pe lista mea de posibili disidenti diasporici se mai afla Ciocolata cu Piper si Minnie (in cazul asta ne extindem aria de acoperire la BeNeLux). Mai sunteti si altii pe aici / acolo?!

Reclame

4 gânduri despre „Duminica dupa-amiaza…

  1. multumim de articol :). Sa imi dai, te rog, pe meil, poza cu fiica mea calarind cainele ala pishorcos 😀
    Cu opera aia de arta (lemne versus peturi) inca imi bat capul, de abordare 😀
    Si de clatite, ar trebui mai mult spus, pt ca au fo cu un succes nebun nebun 😉

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s