Calatorii si poze · Jurnal de Belgia

Sunt neserioasa…

Promisesem sa pun poze, sa fac pictoriale (nu cu mine!), sa documentez foto fiecare pas prin Romania… Cu asta am ramas, ca aparatul foto l-am cam lasat pe acasa. Motivul nu il cunosc. Dar va asigur ca am fost foarte ocupata cu ceva jocuri de biliard, pizze si beri, ciorbe de burta etc.

Oricum, Vasluiul e in reconstructie: drumuri sparte, bucati asfaltate impecabil. In rest, ma bucur sa vad ca majoritatea businessurilor pe care le-am lasat aici acum doi ani inca functioneaza. Semn ca totusi nu e chiar asa de rau.

Pe de alta parte, mentalitatile oamenilor au ramas aceleasi, ceea ce nu cred ca e un lucru la fel de bun. Mi-am dat seama ca romanii sunt rasisti nu pentru ca vreun negru sau arab a incercat sa le fac ceva rau, ci pentru ca mintea lor nu poate pricepe ca mai exista si altceva pe lumea asta. (Nu chiar toti romanii gandesc asa, dar majoritatea de prin oraselele mici cam pe aici se incadreaza.)

Azi voi experimenta Barladul si poate inainte sa plec voi avea ceva timp sa trag in poza si capitala de judet. Daca nu, cand m-oi intoarce, inainte de zbor. Din programul individual compus de vizite mai enumeram: Transalpina, Alba Iulia, Turda si salina, Pitesti si, cu putin noroc, Constanta.

Daaaaaar… am gasit in telefonul lui Mr. G 2 poze rustice. 😀

Reclame

4 gânduri despre „Sunt neserioasa…

  1. Nici nu ma gandeam ca se vor schimba mentalitatile de la un an la altul, nici chiar odata la doi ani.. Romanul nu a vazut suficient de multe ca sa inteleaga diversitatea si sa o accepte.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s