Poze restante: pat + sifonier

La cererea repetata a publicului spectator, iata si pozele restante cu maria sa, patul de la Ikea, montat cu manutele astea doua care bat si tastele cu viteza. Bineinteles, pictorialul hot va fi punctat de comentariile comentacului de serviciu, adica eu cu mine si cu belgianca (scris cu litera mica, da?!).

Asadar, observatia constructia gen Ludovic cel Mort si Ingropat, asternuturile din matase de soarec cufurit si cablurile trase in fir de aur. Si sa nu il uitam pe cel mai bun prieten al omului: laptopul, care ocupa cea mai mare parte a patului.

Noptiera nu trebuie trecuta cu vederea caci este un exemplu perfect de produs cu dubla, ba chiar tripla, utilizare. Avem o cutie de plastic, tot de la Ikea, ca nu se putea altfel, in care se ascunde fara rezultat masina de cusut si care este utilizata si pe post de noptiera. Ridici capacul, cu tot ce e pe el, scoti masina. Simplu si economie de spatiu…

Si varianta finala si imbunatatita a sifonierului. Clar nu e o imagine pentru traditionalisti si conservatori care nu vor intelege probabil niciodata de ce am preferat aceasta optiune. Pur si simplu prefer sa imi vad hainele la fata in fiecare zi. Asta m-a impiedicat recent de a mai cumpara altele si ma ajuta sa le si folosesc cat de cat pe toate. Nimic nu mai scapa ochiului meu vigilent.

Asadar, misiune indeplinita!

Publicitate

8 gânduri despre „Poze restante: pat + sifonier

  1. Foarte original dulapul de haine, eu am un fel de walk in closet, facut din cea mai mica camera a casei si ai dreptate ai o „imagine” mai ampla a lucrurilor care le ai si le porti mai des cand dulapul e deschis.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.