Jurnal de Belgia

Munca dusa la extrem

In ultima vreme m-am implicat, cu sau fara voie, in diverse chestii lucrative, obositoare, dar aducatoare de bani. Nu se poate sa ai si timp liber cu nemiluita, si bani garla. Sau s-o fi putand, dar eu inca nu am descoperit secretul, asa ca ma descurc cu ce am: doua maini, doua picioare si un cap.

Pe langa munca, am mai facut act de prezenta si la diverse chestii de socializare, astfel incat saptamana trecuta am beneficiat de somn mai putin decat necesarul. Iar azi a fost cireasa de pe tort cand m-am trezit implicata la munca in niste chestii care mi-au ocupat tot timpul care ar fi trebuit sa fie alocat altor chestii. In fine, ideea e ca, intr-o forma sau alta, ieri am muncit de la 8.30 pana la 22.00. Asa ca numai chef de incropit postari nu am avut. Dar azi o sa ma invrednicesc sa ajung mai devreme acasa si sa va pregatesc niste chestii faine.

Pana una alta, ca sa imi cer iertaciuni, voi incerca sa va mituiesc cu o melodie faina tare.

9 gânduri despre „Munca dusa la extrem

 1. ce procent se pune pe fluturasul lunar la orele peste cele 8 de munci ale zilei de ieri?
  sau, nu se pune, ca a fost consimtita devotarea terminarii sarcinilor asumate?

   1. am inteles de prima data cand ai zis. numa’ ca zicala lu’ ala dadea bine daca aparea ceva antitetic major in fata, ca „excesiv”, stii ca sa ai din ce taia!
    seara faina! si munci usoare! maine!

 2. Nici eu nu am descoperit secretul cu banii care vin fara munca. Daca afli inaintea mea, vezi sa nu tii doar pentru tine.
  Amu’ nu stiu daca e de bine sau de rau, dar daca e sa iti mai aduca bani si tie iti prind bine , iti doresc sa mai ai batai din astea de cap, dar doar cu mai putine ore din noapte lucrate.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s