Bibelou de portelan

Ia uitati ce am gasit pe FB. Fata asta draguta e ardeleanca… Recunosc, are picioare faine. Dar am trecut repede de ele si am inceput sa privesc igrasia, bibelourile traditionale si pictura celebra de pe perete.

Publicitate

13 gânduri despre „Bibelou de portelan

  1. Probabil ca inca este o copila care inca n-a apucat sa-si formeze niste gusturi proprii educate ci a ramas inca tributara gustului estetic mostenit din putina pricepere a parintilor, si aceea adaptata prin prisma lipsei ei de experienta (vezi bibelourile „puse in valoare” prin plasarea lor intre mobilier si perete).
    Este de apreciat macat DORINTA, TENDINTA ei de infrumusetare a mediului in care traieste, chiar daca mai are mult de lucru la educarea gustului. (Si macar lipsesc pestele din sticla, carpeta de perete cu „Rapirea din serai” si tabloul reprezentand portretul tigancii – da’ nici macar nu-mi pot da seama daca lipsesc din perspectiva unui inceput de rafinare a gustului sau din cauza lipsei posibilitatii de procurare a lor.)
    Cat despre igrasie… nu prea cred ca ar putea sa faca mare lucru in aceasta privinta, odata ce igrasia s-a instalat. Tanara este (din aceasta perspectiva) mai degraba de compatimit decat de analizat cu nuanta negativa la concluzie. (Nuanta negativa i se cuvine locuintei, nu tinerei – decat eventual prin prisma micimii posibilitatilor ei materiale, care o impiedica sa schimbe locuinta cu alta mai putin insalubra. Probabil ca este bucuroasa ca are macar o locuinta cat-de-cat, fara sa mai stea sa analizeze cat este aceasta de necorespunzatoare.)

    1. eu doar vroaim sa subliniez faptul ca putea sa aleaga alt decor pentru picioare. daca tot vrei sa ti le arati la peste 1000 de persoane (a pus-o publica pe Facebook, adica toti prietenii prietenilor prietenilor… pot sa o copieze si sa o priveasca), macar sa se fi pozat in aer liber sau sa fi utilizat photoshop. atata tot.

    1. inca mai primesti bibelouri?! oau! daca vrei sa scapi de ele, ia cu imprumut o pisica zgubilitica pentru cateva zile. 😀 sau un copil de vreo 2-3 ani… efecte garantate! daca nu ai de unde, iti trimit eu la pachet – gasesc pe la prieteni din ambele categorii.

  2. cine mai are bibelouri sau mileuri (macrameuri) ori carti vechi si vrea sa el doneze? cu siguranta veti rade de mine, dar eu le primesc cu placere. achit taxele postale.

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.