Chestii, trestii... · Jurnal de Belgia

Recomandare muzicala

Visand la pat, din care m-am ridicat dupa numai 3 ore de somn, m-am gandit sa dau un link al unei formatii belgiene pe al carei solist l-am cunoscut aseara. Culmea, belgienii, ca sa fiu mai exacta – flemisii, canta muzica de inspiratie tiganeasca. Cica principala influenta in muzica lor e data de Chantal, care tot cica ar fi romanca. Ma documentez…

Asadar, ia uitati un link de pe Myspace unde gasiti ceva melodii de ale lor: Airplane.

 

P.S. A aparut Titanic in 3D… Pe principiul „hai sa scoatem bani din piatra seaca”. Cine se baga la o sedinta de bocete? In 3D, de data asta!

Reclame

4 gânduri despre „Recomandare muzicala

  1. Nu stiu CINE te-a pedepsit sa nu te odihnesti nici duminica? Ai / aveai un program chiar atat de strict planificat incat ai fi deranjat pe altii (sau ai fi pierdut dumneata mult) daca nu l-ai fi respectat?
    Ar trebui sa fii atenta si sa nu neglijezi odihna: esti la varsta cand corpul iti permite sa „tragi de el” (mult), dar ar fi bine sa nu uiti ca vine SI scadenta, sorocul – la o varsta mai avansata – si atunci nu mai poti sa ne-faci ce-ai facut acuma.
    (Nu stiu DE CE-mi mai „racesc gura” de pomana: n-am nici un motiv sa cred ca ai fi dumneaa mai inteleapta decat n-am fost eu la varsta dumitale, ca doar SI MIE imi fusesera date sfaturi bune, da’ preferasem – in loc sa ascult, sa ma puna pe ganduri si sa cuget eu cu capul meu din dotare – sa aplic „principiul celor doua urechi”: pe una intra, pe cealalta iesea.)

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s