Pozitii noi si rasfat

Inainte sa continui cu ce am de spus, ia raportati voi la ce v-a dus cu gandul titlul. Ha?!

Nu stiu daca mai tin domniile voastre minte, dar in actualul domiciliu am dotat dormitorul cu 2 paturi gonflabile de o persoana. Chiar daca vi se pare ciudat conceptul, sa stiti ca e foarte amuzant si aproape cu nimic deosebit fata de un pat normal, mai ales ca au si inaltimea unuia, adica 48 de cm. La un moment dat, din varii motive de neexpus in public, colega mea de apartament a decis sa isi mute barlogul pe canapea si am ramas singura in dormitor, cu un pat caci pe al doilea l-am dezumflat.

Unde vreau sa ajung? Credeti ca eu mai stiu?! Aaa, asta era! Ni s-au anuntat cativa musafiri pana la sfarsitul anului, printre care si ceva cupluri, si, ca o gazda buna (la suflet) ce sunt, mi-am dat seama ca nu ii putem culca pe jos. Problema se cerea rezolvata si am actionat: am comandat un pat gonflabil, mai scund – doar 35 cm inaltime – si de 150 cm latime. Si cum patul a ajuns inaintea musafirilor, am decis ca trebuie incercat si testat. Ce alt cobai mai bun decat propria persoana puteam gasi?!

Daca tot sunt singura in dormitor, am schimbat si pozitia patului si l-am pus de-a latul camerei, nu de-a lungul cum erau celelalte. De aici schimbarea de pozitie… Si rasfatul de la dimensiune, ca doar am cu 60 de cm in plus pentru lafaiala. Pacat ca pilota are doar 1,50 m si nu ma pot intinde la propriu in tot patul.

Si l-am luat mai scund ca sa nu se clatine in caz de buntzi-buntzi…

Publicitate

16 gânduri despre „Pozitii noi si rasfat

    1. absolut de loc! asta dublu a fost 45 de euro si e mai „de firma”. exista si paturi gonflabile permanente cu strat de spuma/latex deasupra. arata mortal si sunt foarte usor de manevrat. in ciuda impresiei generale, chiar se doarme bine pe ele…

  1. fara cerceri, clame, agrafe si roice se intampla a fi metalic si ascutit, inainte de nani in pat umflabil!
    si de uta-uta in pat din ala, mai bine, sigur si netradator e podeaua. numa’ sa nu fie parchet din lemn masiv din ala prea fix, ca scartaie prea auzibil! 🙂
    toamna faina!

Comentezi?!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.